© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | La Diputació deixa fora a Crevillent de la subvenció de vehicles electrics
18008
post-template-default,single,single-post,postid-18008,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

La Diputació deixa fora a Crevillent de la subvenció de vehicles electrics

La Diputació Provincial desestima per insuficiència pressupostària la sol·licitud efectuada per l’Ajuntament de Crevillent

En el dia d’ahir es va resoldre per la Comissió de Medi Ambient i Estalvi Energètic que presideix el diputat i portaveu municipal del Partit Popular Miguel Ángel Sánchez la convocatòria de subministrament de vehicles elèctrics o etiqueta zero en la seua anualitat 2020.

El Govern Municipal manifesta que aquesta convocatòria, que tenia un pressupost total de 2.750.800 euros, s’ha resultat més que insuficient per a atendre la massiva demanda de vehicles elèctrics de tots els municipis de la província d’Alacant. És cert que en la resolució s’ha prevalgut als municipis més xicotets i contra aquest criteri res podem oposar, no obstant això els municipis de major població com és el cas de Crevillent finalment no tindrà el seu vehicle elèctric que anava a destinar-se a Protecció Civil a la vista de la necessitat que tenen de renovar el parc mòbil.

A més a més, en el Ple de la Diputació Provincial celebrat el 5 d’agost passat en el qual es va aprovar la present convocatòria el President Carlos Mazón va manifestar que probablement el pressupost aprovat aconseguiria perquè tots els pobles tingueren el seu vehicle i d’igual forma Miguel Ángel Sánchez va assegurar als grups polítics de l’Ajuntament que amb aqueixa partida hi hauria per a almenys un vehicle elèctric per municipi. No ha sigut així i diversos municipis entre els quals es troba Crevillent no ha tingut aquesta sort.

Per tant des del Govern del Canvi instem al portaveu popular que active els mecanismes necessaris perquè pel govern de la Diputació s’habiliten recursos perquè, tal com van assegurar, tots els pobles tinguen el seu vehicle elèctric i puguem facilitar un d’ells a l’Agrupació de Protecció Civil de Crevillent.