© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament de Crevillent s’unix al Dia Mundial de la Lluita Contra la SIDA
18084
post-template-default,single,single-post,postid-18084,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Crevillent s’unix al Dia Mundial de la Lluita Contra la SIDA

Un any més, l’Ajuntament de Crevillent s’unix a la campanya del Dia Mundial de la Lluita Contra la SIDA de l’1 de desembre. Una data instaurada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a sensibilitzar als diferents sectors de la societat en referència a la infecció pel VIH i la SIDA promoure la mobilització de recursos i les intervencions preventives.

En un any especialment castigat per la pandèmia mundial provocada pel virus covid-19, no podem deixar de recordar el problema que continua sent la SIDA. Malgrat això, la necessitat de mantindre la distància social ens aconsellen que enguany les activitats es limiten a la col·locació del llaç roig en la fatxada principal de l’Ajuntament, com a símbol del suport a la campanya i com a recordatori a la població de que la lluita contra la SIDA és un problema que ens afecta totes i tots, també en temps de pandèmia.