© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Els carrers Macha i Vaiona comptaran amb un nou col•lector de sanejament
18089
post-template-default,single,single-post,postid-18089,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Els carrers Macha i Vaiona comptaran amb un nou col•lector de sanejament

En aquestes obres de reforma del col·lector de sanejament se substituiran 90 metres lineals a més d’executar-se pous de registre en les connexions de les escomeses.

Les obres a realitzar consisteixen en la reparació d’un tram d’uns 90 metres del col·lector de sanejament del ja nomenat carrer a causa del seu mal estat per antiguitat. L’actuació començarà en els voltants del número 4 d’aquest mateix carrer i de Carrer Vaiona, zones on feia anys que no s’actuava. Tindran un termini màxim d’actuació per a finalitzar l’obra d’un mes per a així ocasionar les menors molèsties possibles als veïns i complir l’execució amb la major efectivitat possible.

El regidor d’Espais Públics Marcelino Giménez ha considerat necessària aquesta millora de la infraestructura municipal, en pro de tots els veïns de la zona, amb la finalitat de millorar les condicions de prestació del servei. A poc a poc s’anirà actuant en les zones més desateses com poden ser també Carrer Corrals i Llorens, zones de difícil actuació per la seua complicada orografia, que precisen un estudi més exhaustiu, però que també necessiten millorar aquests serveis que són bàsics i imprescindibles.

Com ha ratificat Giménez, és un compromís d’aquesta corporació realitzar les actuacions necessàries en les zones desateses del poble que, necessiten actuacions per a millorar les infraestructures bàsiques després de veure’s afectades per la degradació a causa del pas dels anys.