© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament de Crevillent signa un conveni de col·laboració per a la difusió de l’esport adaptat
18093
post-template-default,single,single-post,postid-18093,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Crevillent signa un conveni de col·laboració per a la difusió de l’esport adaptat

L’Ajuntament de Crevillent ha signat recentment el conveni de col·laboració amb el Club Esportiu Amanecer per a la difusió de l’esport adaptat.

Dijous passat va tindre lloc la signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Crevillent i el Club Esportiu Amanecer per a la difusió de l’esport adaptat.

Amb aquest conveni es pretén contribuir des de l’Ajuntament a difondre l’esport adaptat de la localitat amb ajuda econòmica directa per a sufragar despeses de les diferents activitats que es realitzen durant l’any. Tot això contribueix indubtablement a difondre aquesta modalitat esportiva que s’adapta al col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

Es ratifica així la responsabilitat d’este Ajuntament amb l’esport adaptat i amb els col·lectius en risc d’exclusió social. En paraules de la Regidoria d’Esports, «es tracta de persones que dia rere dia ens donen increïbles lliçons de superació, de disciplina i de motivació. És increïble veure les activitats i les activitats que realitzen, com són capaces d’adaptar-se a les dificultats amb la condició de superar-les, tot això produeix una gran satisfacció.”