© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’AJUNTAMENT CONVOCA EL II CERTAMEN LITERARI “VILA DE CREVILLENT”
18106
post-template-default,single,single-post,postid-18106,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’AJUNTAMENT CONVOCA EL II CERTAMEN LITERARI “VILA DE CREVILLENT”

La Regidoria d’Educació ha convocat el II Certamen Literari “Vila de Crevillent” dedicat als escolars crevillentins de totes les etapes educatives.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Crevillent ha convocat este certamen que té per objectiu el foment de la creació literària entre els escolars de tots els Centres d’Infantil i Primària, dels dos Instituts i del Centre Ocupacional amb alumnat amb altres capacitats, a través del relat curt que la seua temàtica serà lliure. Els treballs es podran presentar tant en castellà com en valencià

 S’han establit 6 categories de participació distribuïdes entre els alumnes de 5é i 6é de Primària ,els alumnes d’ESO i Batxillerat i dues categories per als alumnes d’Educació Infantil i els alumnes amb altres capacitats.

Ddesprés de l’èxit de participació de l’anterior edició, es vol donar continuïtat a esta iniciativa ja que, a part d’impulsar la creació literària, està dissenyada per a afavorir la inclusió incloent tant l’alumnat d’Educació Infantil com l’alumnat amb altres capacitats, que podran presentar els relats de manera escrita o de manera oral utilitzant qualsevol mitjà audiovisual.

Les bases d’aquest Certamen estableixen que ha de constituir-se un Jurat que estarà format per dos professors/res dels Departaments de Llengües dels dos Instituts, per dos professors/res d’Educació Primària i per una persona de reconegut prestigi a proposta de la Regidoria d’Educació.

Després de l’edició del primer llibre amb els relats de l’anterior Certamen el premi torna a ser l’edició d’un Llibre amb els relats finalistes de cada Categoria així com un Diploma d’Honor i una motxilla literària per als guanyadors. El termini per a la presentació dels relats finalitza el 2 de març amb la finalitat de poder determinar els relats finalistes i guanyadors durant la setmana d’animació a la lectura que , amb motiu del 23 d’abril, s’organitzarà per l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Crevillent.