© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El Partit Popular no entén que és obligació de l’Ajuntament donar els majors i millors serveis possibles als ciutadans
18123
post-template-default,single,single-post,postid-18123,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

El Partit Popular no entén que és obligació de l’Ajuntament donar els majors i millors serveis possibles als ciutadans

Els Pressupostos Municipals que hui aprovarà l’equip de Govern són els adequats per a continuar prestant serveis als ciutadans malgrat vindre condicionats per la situació sanitària provocada per la Covid-19 i per la reducció d’ingressos amb motiu de les exempcions fiscals en algunes taxes en suport a hostalers i comerciants.

L’actual equip de Govern és conscient que no per això s’han de veure afectats els serveis, apostant bàsicament per polítiques socials i per un clar suport als col·lectius que pitjor l’estan passant durant la pandèmia. No és en absolut cert que el pressupost de 2021 conduïsquen al dèficit de l’Ajuntament.

Per part del Govern Municipal s’aposta per la inversió social en suport a les persones més desfavorides i es realitzarà una sèrie d’inversions per a atendre serveis que la ciutadania porta anys demandant i que el Partit Popular no va ser capaç d’afrontar, com la posada en marxa del CRIS, la construcció d’una piscina municipal, la reparació de la Ciutat Esportiva Nord, paralitzada des de fa anys per la nefasta gestió del PP, sense oblidar que ja s’està construint el Teatre Chapí i que el pressupost incorpora una primera fase de la urbanització de l’entorn, i que en escasses dates començaran les obres de rehabilitació del Parc Nou, també abandonat durant lustres per l’anterior govern del Partit Popular.

Els populars continuen amb la seua política d’austericidi de no invertir i preferir mantindre el poble sense nous i demandats serveis com ens tenien acostumats en els seus anys de govern, parlant només de superàvits i no fent front als no pocs pufos que van deixar sense pagar i que va haver d’assumir l’actual Govern Municipal.

El PP encara no s’han assabentat que en 2020 hi ha hagut una pandèmia mundial sense precedents en l’últim segle i que continuarà durant alguns mesos de 2021, i que això ha condicionat l’execució del pressupost de 2020 i la política municipal en tots els aspectes. Per la qual cosa, acusar l’equip de Govern d’incompliments és caure en una total deslleialtat al Govern Municipal i als mateixos ciutadans de Crevillent amb l’única intenció d’aprofitar les circumstàncies per als seus interessos polítics. Obliden que este Govern ha invertit mig milió d’euros recolzant a pimes i autònoms i que a més es contempla una partida en 2021 per a continuar amb l’atenció a este col·lectiu, quan el Partit Popular durant la crisi de 2008 i els anys següents no va pressupostar ni un cèntim per recolzar a les empreses.

Finalment, cal ressaltar que el deute de l’Ajuntament de Crevillent en plena crisi immobiliària de 2010 era de 10,8 milions d’euros i el Govern del Partit Popular no va fer res per minimitzar l’impacte sobre Crevillent, mentre que el deute que existirà a la fi de l’any 2021 serà de 7,1 milions d’euros; tenint en compte l’exempció de certes taxes, la construcció de projectes tan necessaris per a la nostra localitat, l’ajuda per a minimitzar l’impacte per a autònoms i PIMES, augment en partides socials, etc. Tot això és sinònim de governar per a la majoria, així que instem al Grup Popular que deixe de manipular i enganyar i realitze una oposició digna i coherent des de la veritat, honestedat i transparència. El Partit Popular en el seu avançament del sentit del seu vot per al Pressupost que s’aprova demà continua parlant de descontrol en la despesa, d’hipoteca dels comptes i de dèficit, la qual cosa és completament incert, prefereixen seguir amb un discurs derrotista i negatiu, però es mostra incapaç d’oferir cap proposta alternativa als ciutadans.