© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament adquireix els terrenys per a la construcció de la piscina d’estiu
18129
post-template-default,single,single-post,postid-18129,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Ajuntament adquireix els terrenys per a la construcció de la piscina d’estiu

La passada setmana l’Ajuntament de Crevillent va adquirir els terrenys per a la construcció de la futura piscina d’estiu i l’ampliació de les instal·lacions esportives del pavelló “Félix Candela”.

El Govern Municipal va adquirir el passat 18 de desembre els terrenys per a construir la futura Piscina Municipal d’Estiu i per a realitzar l’ampliació de les instal·lacions del pavelló “Félix Candela” i continuar així amb la modernització i el desenvolupament de les instal·lacions esportives i recreatives que tanta falta fan en el municipi. Este és el primer pas en la construcció d’esta Piscina Municipal que tant ha reclamat el poble de Crevillent.

Les obres previstes consistixen en la construcció d’una piscina municipal sobre una parcel·la de 7.086 m², integrada per diversos espais destinats a la pràctica esportiva, a l’ensenyament i a l’oci; amb una superfície de làmina d’aigua total estimada de 600 m² a integrar en el Complex Poliesportiu “Félix Candela”. Les obres inclouran l’adequació de la parcel·la i la construcció de les edificacions destinades al control d’accés, vestuaris i condícies generals, infermeria, socorristes, magatzematge i instal·lacions; així com a la prestació del servei de cafeteria per als usuaris de la instal·lació esportiva.

A més, l’adquisició d’aquest terreny ha suposat un total de 968.000 euros (IVA inclòs), sent la superfície un total de 7.000 m², idonis per a executar totes les actuacions necessàries.

D’altra banda, per part de la Diputació d’Alacant s’ha aprovat una subvenció de 754.356 euros destinada a la construcció de la mateixa piscina que ens permetrà començar en el mateix any 2021 l’expedient de contractació d’esta, ja que s’ha aconseguit integrar la despesa per a la piscina en els pressupostos previstos per a l’any vinent.

L’alcalde José Manuel Penalva ha volgut exposar que “es tracta d’un gran pas en la modernització i el desenvolupament d’infraestructures necessàries a Crevillent al costat de la construcció del Teatre Chapí, que avança amb bon peu, la reforma del Parc Municipal i altres reptes d’aquesta legislatura que s’aniran informant pròximament, s’està intentant treballar de la manera més veloç possible per a disposar com més prompte millor de totes aquestes infraestructures”.

Per al regidor d’urbanisme i primer tinent d’alcalde, Manuel Penalva, “la compra dels terrenys per a la construcció de la piscina municipal suposa el primer pas per a posar en marxa aquest servei públic demandat des de fa anys pels ciutadans de Crevillent amb el qual es donarà el degut compliment a un dels principals compromisos recollits en el pacte de govern, i que podrà ser gaudida pels veïns al llarg de la present legislatura”.

Per la seua part el segon tinent d’alcalde, Josep Candela, ha manifestat que “amb aquesta compra fem efectiu un projecte de poble que comptarà amb piscina d’estiu que era un compromís irrenunciable sense renunciar a la posada en valor del Parc Municipal. Vam demostrar que és possible tindre nous serveis al poble i comencem a recuperar terreny municipal després d’un llarg estancament”.