© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El Govern municipal aprova la construcció d’un nou circuit d’entrenament
18133
post-template-default,single,single-post,postid-18133,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

El Govern municipal aprova la construcció d’un nou circuit d’entrenament

La Junta de Govern ha donat llum verda a la proposta de licitació per a la construcción d’un circuit d’entrenament on es puga córrer, realizar marxa nòrdica o caminar  dins de la Ciutat del Futbol Juanfran Torres

El programa plantejat per l’Ajuntament per a les obres de Circuit d’Entrenament en la Ciutat del futbol Juanfran Torres, establix com a principal objectiu l’execució d’un circuit d’entrenament per a esports com l’atletisme, la marxa nòrdica o simplement caminar; així com una actuació en un espai annex on s’instal·laran aparells de cal·listènia.

El circuit contempla una corda exterior que envolta tots els camps de futbol, sent la seua longitud de 1.000 metres lineals, en els quals es combinen diverses superfícies com per exemple arena, paviment de pols de marbre i aglomerat d’asfalt. Tindrà dos sentits diferenciats per colors i s’habilitara un carrer per a córrer i realitzar entrenaments en sèries ràpides i un altre per a realitzar marxa nòrdica i caminar.

A més, el regidor d’esports afegix que ara mateix existeix un espai en la zona nord del complex esportiu que no té ús i és pel que per tal de complementar este projecte i optimitzar l’espai disponible es construirà un circuit independent i en la part interior d’aquest s’instal·laran aparells de cal·listènia per a poder realitzar exercicis. També cal destacar que es reforçarà la il·luminació instal·lant al llarg dels circuits focus amb llum solar.

Des del Govern municipal es vol agrair la receptivitat i les opinions mostrades pels clubs d’atletisme i entrenadors titulats respecte al projecte d’aquest circuit.