© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Els autònoms i pimes de Crevillent rebran 623.522€ en ajudes directes
18153
post-template-default,single,single-post,postid-18153,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Els autònoms i pimes de Crevillent rebran 623.522€ en ajudes directes

L’Ajuntament de Crevillent, aporta a este fons impulsat pel Consell, el 15%. La resta serà aportada per la Diputació d’Alacant i per la Generalitat.

Des del Govern Municipal, informem a tots els autònoms i xicotets empresaris de Crevillent, que rebran ajudes procedents del Fons de Cooperació aprovat pel Consell juntament amb les Diputacions i Ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

En concret, el muntant de les ajudes que seran destinades a Crevillent, és de 623 mil euros, i seran per a pal·liar els efectes negatius que les noves restriccions sanitàries estan causant en els nostres autònoms, especialment en el sector de l’hostaleria, que és el que més s’ha vist afectat.

Les ajudes seran gestionades a través de l’ajuntament i l’import d’elles podrà ser de 2.000 euros per autònom o pime (menys de 10 empleats) i podrà incrementar-se en 200 euros per cada empleat contractat.

Per a la regidora de l’àrea, “estes ajudes poden ser un alleujament en moments com el que estan vivint els nostres autònoms. Sabem que per a ells, obrir la persiana dels seus negocis cada dia és una difícil tasca, però no poder obrir-les durant tot el dia o durant un horari indicat, és el pitjor que els pot succeir. En estos moments, tota ajuda és poca, però des de l’ajuntament, farem tot el possible perquè l’impacte de les noves restriccions sanitàries, siga el menys negatiu possible”.