© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Crevillent posa urnes per a millorar la mobilitat en els barris
18174
post-template-default,single,single-post,postid-18174,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Crevillent posa urnes per a millorar la mobilitat en els barris

La Regidoria de Protecció Ciutadana i la Regidoria de Participació han encetat una consulta popular per conèixer els canvis que vol el veïnat en l’entramat urbà del seu barri

L’Ajuntament de Crevillent, en una aposta per democratitzar la gestió municipal, ha posat en marxa un procés participatiu. El primer dels quals, pregunta per com es podria millorar la mobilitat en els barris. En este sentit es pregunta per senyalètica, semàfors, direccions, estat de les calçades, inclòs per possibles peatonalitzacions. En paraules del regidor de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Josep Candela, es tracta de “fer més segurs i habitables els nostres carrers”.

Les urnes estan ubicades en el rebedor de l’Ajuntament de Crevillent, edifici de Policia Local, Casa de Cultura i Centre Jove. Junt a elles hi ha butlletes on es pot escriure l’idea que tinga el veí participant. També s’ha habilitat el correu mobilitat@crevillent.es per a enviar les propostes de manera telemàtica, donat l’estat d’alarma sanitària i per fer-ho més fàcil des de casa.

“Estem convençuts que les millors idees per a cada barri vénen, precisament,  de qui viu allí dia a dia. Ho veiem en les queixes i suggeriments que ens arriba en forma d’instància. Però volem anar més enllà i fer una fotografia fixa del llistat de reivindicacions que hi ha per millorar l’entramat urbà del nostre poble i a partir d’ahí fixar-nos, junts als tècnics i la regidoria d’Espais Públics, un pla de prioritats per a millorar Crevillent” ha manifestat Josep Candela.

Per la seua part, la regidora de Participació, Ana Vanesa Mas, ha remarcat que “la participació és la ferrament del futur i a través de la qual volem canviar la relació que ha hagut fins ara entre administració i ciutadania. En eixe sentit estem preparant la consulta dels primers Pressupostos Participatius de Crevillent que serà una autèntica revolució a l’hora de decidir què es fa a Crevillent, i esta primera consulta sobre mobilitat ens servirà d’assaig per a eixa gran campanya”. Des del consistori es convida a la participació a la ciutadania per contestar la pregunta “Com milloraries la mobilitat del poble?”, el govern escolta.