© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | S’obri termini per a la presentació de sol·licituds per a les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir
18177
post-template-default,single,single-post,postid-18177,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

S’obri termini per a la presentació de sol·licituds per a les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir

El Govern Municipal informa que a partir del dimarts 16 de febrer ja es podran presentar les sol·licituds d’ajudes del Pla Parèntesi destinades als sectors més castigats per la pandèmia com l’hostaleria, la restauració o les agències de viatges.

Des de l’àrea d’Economia Sostenible, s’informa a tots els possibles beneficiaris de les ajudes del Pla Parèntesi, que demà s’obri el termini perquè puguen presentar les sol·licituds. El termini de presentació serà de 30 dies naturals a partir de demà.

Les ajudes es podran sol·licitar de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Crevillent (sede.crevillent.es), o bé per registre d’entrada.

L’Ajuntament de Crevillent informa a tots aquells possibles beneficiaris de les ajudes del Pla Parèntesi que les bases i el model d’instància de sol·licitud per a poder tramitar aquestes ajudes ja es troba publicades en la pàgina web de l’ajuntament de Crevillent (www.crevillent.es). Com ja hem esmentat anteriorment, van dirigides a aquells sectors més castigats per la pandèmia causada pel COVID-19.

Per altra banda, estes ajudes estan destinades als sectors més perjudicats per la pandèmia, que ara mateix es troben en situació de tancament. Sectors com l’hostaleria, la restauració, gimnasos, cultura i promotors turístics entre altres. Si tenen qualsevol dubte a l’hora d’emplenar les sol·licituds o presentar la documentació, no dubten a posar-se en contacte amb el personal de l’Agència de Desenvolupament Local, i allí podran resoldre qualsevol pregunta”.

El total d’estesajudes en la nostra localitat ascendix a 623.522 euros, dels quals la mateixa GVA aportarà 389.701’25, la Diputació d’Alacant 140.292’45 i l’Ajuntament de Crevillent 93.528’30.

Els imports d’estes ajudes seran de:

  • Una quantitat fixa de 2.000€ per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors.
  • Una quantitat fixa de 200€ per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020 d’aquestes microempreses i autònoms.