© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | La Conselleria de Sanitat planteja el Pavelló Félix Candela com a centre de vacunació massiva contra la Covid-19
18207
post-template-default,single,single-post,postid-18207,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

La Conselleria de Sanitat planteja el Pavelló Félix Candela com a centre de vacunació massiva contra la Covid-19

Representants del Govern Municipal, juntament amb la directora mèdica d’Atenció Primària en el Centre de Salut de Crevillent, van visitar ahir instal·lacions municipals, al costat de personal tècnic de l’Hospital Universitari del Vinalopó, per a concretar les necessitats i garantir l’adequació dels espais de cara a la campanya de vacunació.

En principi, el pavelló Félix Candela ha sigut el recinte triat per a convertir-se en les pròximes setmanes en el centre referencia per a la campanya de vacunació massiva contra el coronavirus en la localitat, que està previst que comence el mes d’abril.

Segons informa l’alcalde, l’Ajuntament treballarà les pròximes setmanes, conjuntament amb la Policia Local i entitats com Protecció Civil, en els dispositius necessaris perquè tot estiga llest de cara a abril, i per a donar resposta a qüestions com les necessitats d’aparcament o la creació d’itineraris i la senyalització d’accés i eixida a la instal·lació esportiva, així com altres aspectes per a reforçar i garantir la seguretat viària en este entorn.

La regidora de Sanitat, Gema Candelaria Asencio ha indicat que la data d’inici de la campanya d’immunització no ha sigut concretada encara per part de la Generalitat i que dependrà de la disponibilitat de vacunes. Malgrat la suspensió cautelar de la vacuna d’AstraZeneca esperem que la vacunació puga començar com més prompte millor. “L’Ajuntament s’està implicant el 100% per a proporcionar les condicions idònies per a la vacunació i per a agilitar el procés el màxim possible” afig la regidora.