© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Xarrades per a conscienciar contra el maltractament animal en els instituts
18212
post-template-default,single,single-post,postid-18212,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Xarrades per a conscienciar contra el maltractament animal en els instituts

La Regidoria de Benestar Animal inicia hui un nou projecte per a conscienciar sobre la necessitat de respectar i cuidar als animals i en contra del maltractament animal entre els alumnes de 1r i 2n d’ESO dels instituts de Crevillent

L’Ajuntament ha iniciat hui un nou projecte per a conscienciar a la joventut crevillentina sobre la necessitat de respectar i cuidar als animals, i en contra del maltractament animal, mitjançant xarrades que han començat aquesta setmana i que continuaran en tornar de les vacances de Setmana Santa.

L’objectiu d’aquestes xarrades, impartides per una integrant de la Protectora Pels Pèls de Crevillent i dirigides a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’IES Canonge Manchón i a 1r de l’ESO en l’IES Macià Abela, és sensibilitzar i establir les bases, ja des de la joventut, en matèria de tracte i cura adequada dels animals, la flora i fauna del nostre entorn.

Aquestes xarrades organitzades per la Regidoria de Benestar Animal estaran estructurades en diverses parts en les quals s’abordaran temes com què és una protectora, com funcionen i quin paper juguen, quines són les seues funcions o com ajuden al nostre poble i als animals. També s’exposarà i es debatrà amb els alumnes sobre l’atenció responsable dels animals que tenim a casa o les responsabilitats que comporta la tinença de mascotes.

Segons ha apuntat l’encarregada de l’àrea de Benestar Animal, Ana Vanesa Mas, es parlarà sobre cuidar i respectar a tots els animals, no sols als domèstics que viuen en les cases sinó també en tots els altres àmbits (en la via urbana, la serra…) i es fomentarà entre les i els joves un comportament cívic enfront del maltractament i abandó d’animals i una actitud en contra de la violència, informant-los, a més, de quins són les seues conseqüències legals, on poden denunciar si detecten casos de maltractament animal o com poden evitar-ho.