© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | L’Ajuntament incrementa el seu suport al CEU amb la firma d’un nou conveni
18219
post-template-default,single,single-post,postid-18219,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

L’Ajuntament incrementa el seu suport al CEU amb la firma d’un nou conveni

El Col·lectiu d’Estudiants Universitaris i l’Ajuntament de Crevillent signen el conveni anual de col·laboració, per un import de 10.500 €, per a facilitar a este col·lectiu els desplaçaments amb autobús fins la universitat

Este matí representants del Govern Municipal juntament amb Teresa Hernández, presidenta del Col·lectiu d’Estudiants Universitaris, han signat el conveni anual de col·laboració, que enguany ha comptat amb una subvenció municipal que ascendeix a 10.500 €.

L’objectiu principal d’esta contribució econòmica del Consistori amb el CEU és la reducció del preu del bitllet del transport universitari, col·laborant en el seu finançament, i facilitar el lloguer d’un autobús per a realitzar el desplaçament a la Universitat d’Alacant, ja que no existeix un mitjà públic de transport directe i este servei suposa un gran cost econòmic per als estudiants.

La presidenta del CEU ha comunicat els problemes als quals s’enfronta este col·lectiu, al qual també està afectant la pandèmia, a causa del descens d’usuaris i usuàries que s’ha produït davant la falta d’activitat acadèmica en la universitat i la instauració de la formació en línia i semipresencial, havent de compartir actualment el transport universitari amb Albatera. Motiu pel qual l’Ajuntament ha incrementat la quantia i ha avançat el pagament del conveni, respecte a l’any anterior. Des de totes dues institucions manifesten el seu interés per esta cooperació per a afavorir el desenvolupament dels seus estudis a la població crevillentina i col·laborar així en la igualtat d’oportunitats, el dret a l’educació i l’accés a la universitat a totes i tots els estudiants.