© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Barranquisme sec i Via Ferrata, les noves activitats de la Regidoria de Joventut
18225
post-template-default,single,single-post,postid-18225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Barranquisme sec i Via Ferrata, les noves activitats de la Regidoria de Joventut

La Regidoria de Joventut ha obert el termini per a inscriure’s en les activitats de Barranquisme Sec i Via Ferrata.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Crevillent presenta dues noves activitats per a majors de 18 anys, d’una banda Barranquisme sec per la Serra de Crevillent i l’altra, una Via Ferrata a Redován.

El període d’inscripció per a aquestes activitats es va iniciar 31 de març, finalitzant el dia 18 d’abril, emplenant el full d’inscripció disponible en el Centre Jove, o bé es pot imprimir des de la web de l’Ajuntament i presentant-la en el propi Centre Jove.

La regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, ha explicat que estes activitats es desenvoluparan el 25 d’abril en el cas de la Via Ferrata de Redován i el 2 de maig de la Serra de Crevillent. L’objectiu és acostar a les persones joves de Crevillent a l’entorn natural i el medi ambient, que a més és el més idoni i segur per a la pràctica d’esport en el temps de pandèmia que vivim, proposant-los una alternativa d’oci saludable.

Les activitats es duran a terme amb personal especialitzat i seguint les mesures de seguretat en tot moment. És objectiu d’aquesta Regidoria poder proposar activitats d’aquest tipus en l’entorn natural per al desenvolupament social dels joves del municipi.

Ana Vanesa afig que, des de la Regidoria de Joventut i el propi Centre Jove, es convida als joves al fet que participen en aquestes activitats programades, que l’Ajuntament posa a la seua disposició de forma totalment gratuïta.