© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | La Regidoria de Festes correrà amb els gastos festius de les associacions de veïns en un any difícil per a les entitats de barri
18244
post-template-default,single,single-post,postid-18244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

La Regidoria de Festes correrà amb els gastos festius de les associacions de veïns en un any difícil per a les entitats de barri

“No tenia sentit fer esperar a les associacions en un any tan complicat, on se suma la incertesa de quins actes es poden celebrar per la pandèmia amb que es fa complicat que puguen tenir altres ingressos per a sufragar els seus actes”, explica el regidor Josep Candela

L’Ajuntament de Crevillent ha informat de la decisió que s’ha pres en una reunió convocada amb les entitats per el regidor de Festes i Turisme, Josep Candela, on van acudir les associacions de veïns que solen concórrer a la subvenció competitiva que anualment es convoca des del  consistori per ajudar en estes despeses. A dita subvenció es presentaven sobretot els actes tradicionals que de cara a l’estiu es celebren als barris de Crevillent i les pedanies.

D’esta manera, ara serà l’Ajuntament qui pague de manera directa estos actes, no havent d’esperar ni havent de concórrer en règim competitiu a una subvenció per a poder afrontar els gastos que vénen aparellats a estos dies tan assenyalats per a totes les veïnes i veïns.

No tenia sentit fer esperar a les associacions en un any tan complicat, on se suma la incertesa de quins actes es poden celebrar per la pandèmia amb que es fa complicat que puguen tenir altres ingressos per a sufragar els seus actes -ha explicat Candela-. És en moments com estos quan hem d’ajudar com a institució als nostres veïns, encara que açò vaja suposar un gran esforç de gestió i de tramitació per part dels serveis municipals a qui des d’aquí agraïsc la sensibilitat i la bona predisposició amb la decisió presa”.

Així, de les festivitats que s’han realitzat, des de la regidoria ja s’han gestionat i cobert els gastos de Sant Isidro, Sant Pasqual o, esta mateixa setmana, San Felipe Neri i la festa del Pont.

Per últim, la reunió també va servir per explicar la nova manera que obliga la llei per a fer els tràmits com a persona jurídica a través del certificat digital. Un canvi per al qual també es prestarà assessorament al veïnat que ho necessite com a representants d’una associació.