© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Conclou amb èxit la primera recollida de propostes per a millorar la mobilitat en els barris
18248
post-template-default,single,single-post,postid-18248,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Conclou amb èxit la primera recollida de propostes per a millorar la mobilitat en els barris

Les regidories de Protecció Ciutadana i Participació han rebut un total de 205 propostes en la primera consulta popular d’estes característiques que té lloc a Crevillent

L’Ajuntament de Crevillent, en una aposta per democratitzar la gestió municipal, va posar en marxa el passat mes de febrer un procés participatiu que ha comptat amb una excel·lent acollida per part de les veïnes i veïns de Crevillent. En estos moments, una vegada s’ha completat la recollida de propostes, comença per part de la Policia Local i la Regidoria de Protecció Ciutadana el procés de verificació sobre la viabilitat legal de les suggerències rebudes. Després, es remetran a una segona fase de selecció conjunta amb la Regidoria d’Espais Públics per estudiar la seua viabilitat.

Per altra banda, el regidor de Protecció Ciutadana, Josep Candela, ha remarcat que “ja s’ha començat a donar resposta a les propostes rebudes amb actuacions tan demanades per la ciutadania com les millores en la seguretat vial del Barri Sud. A més, este procés també ens serà de gran ajuda per a treballar en el Pla de Mobilitat Sostenible que anem a impulsar des de la Regidoria”.

Per la seua part, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Vanesa Mas, ha valorat de manera molt positiva l’experiència del primer procés participatiu viscut a Crevillent afegint que es tracta de “la primera de moltes iniciatives de participació directa per part de la regidoria que tindrà continuïtat amb l’elaboració dels primers pressupostos participatius de Crevillent. La participació és una ferramenta de futur amb la qual volem crear una relació molt més propera entre el poble i les seues institucions”.

Des del consistori es convida a la ciutadania a seguir en contacte amb l’Ajuntament mitjançant el correu mobilitat@crevillent.es, que seguirà obert i a la seua disposició per tal que puguen seguir compartint les seues idees per a continuar millorant la mobilitat de Crevillent.