© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Dos anys de Govern, una pandèmia, però les mateixes ganes i il•lusió per revitalitzar Crevillent
18255
post-template-default,single,single-post,postid-18255,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Dos anys de Govern, una pandèmia, però les mateixes ganes i il•lusió per revitalitzar Crevillent

El Govern del Canvi va realitzar el dissabte, 19 de juny, una jornada de treball per a posar en comú les accions i projectes executats fins ara per cada àrea i fer balanç sobre les tasques pendents i prioritats de cara a la resta de legislatura

Dissabte passat, 19 de juny, el Govern del Canvi va dur a terme una jornada de treball en el CEMA Els Molins de Crevillent per a fer un balanç general d’aquests dos anys de legislatura i posar en comú totes les accions i projectes impulsats des de cada àrea.

A més d’abordar els reptes superats durant aquest temps, l’equip de Govern va plantejar els objectius pendents i va establir les prioritats de cara als dos pròxims anys. Entre elles es troben l’execució de grans projectes com la remodelació del Parc Nou, la posada en marxa del Teatre Chapí, el CRIS i el projecte COMPTEM, l’impuls dels polígons de la localitat, la licitació del contracte per a la construcció d’una piscina d’estiu, o la construcció d’un Centre de Dia, entre molts altres.

Ana Vanessa Mas, portaveu adjunta de L’Esquerra, afirmava que la lectura que es fa d’aquest període per part de tot el Govern és molt positiva. “Som un equip de gent treballadora i amb ganes, que estem a peu de carrer. Hem demostrat durant aquests dos anys que tenim les idees molt clares del que volem per a Crevillent, volem un poble viu i tenim totes les eines per a continuar treballant en això. També durant aquesta pandèmia hem demostrat que, malgrat les dificultats, seguim millorant el nostre poble”.

Noemí Candela, portaveu adjunta de Compromís, va posar de manifest que “aquesta jornada ens ha servit per a acostar-nos encara més, debatre les necessitats i projectes que abordarem i marcar les pautes per a continuar treballant de cara a aquests dos anys que tenim per davant. El nostre compromís és intentar solucionar els màxims assumptes pendents i problemes dels crevillentins i crevillentines. Ja s’ha demostrat en aquest temps el treball que s’està realitzant des de totes les regidories i la nostra intenció és seguir per aquest camí”.

Montserrat Pineda, portaveu adjunta del PSOE, ressaltava la “unitat d’actuació en la cerca d’un poble viu, en el qual la gent se senta orgullosa de viure i que podem construir i millorar entre tots. Així ho hem fet des del principi, amb la modernització de Crevillent i acostant-nos a les persones. Estem immersos en una reforma del poble i en la dotació d’infraestructures i serveis municipals de qualitat. Aquelles necessitats més importants que s’emportava tants anys esperant estan en marxa ara, podem parlar del Teatre Chapí, la piscina… Els nostres joves es van del poble i crec que ha arribat el moment que es queden ací i que se senten orgullosos del seu municipi. L’objectiu primer d’aquest Govern és la proximitat, l’atenció directa a la ciutadania i la millora de la qualitat de vida de les persones”.

En la seua valoració dels dos anys de govern, l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, va ressaltar la unitat i cohesió d’un Govern pròxim i accessible, que escolta la gent, i que malgrat els problemes i grans imprevistos, com la DANA o la pandèmia, continua treballant de manera incansable “per als nostres veïns i veïnes i per a revitalitzar el poble, millorant els serveis i infraestructures”. “Ser alcalde sempre és motiu d’orgull però més encara si tens un equip darrere plural, divers, que treballa braç a braç en projectes i idees per al benefici del nostre poble i la nostra gent, i més motiu d’orgull és ser alcalde del poble de Crevillent, un poble treballador, responsable, emprenedor i referent en molts àmbits. Afrontem el futur amb il·lusió, amb ganes de continuar millorant Crevillent” afegia l’alcalde.