© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Joventut posa a disposició de la ciutadania de Crevillent un equip per a gravar podcast
18263
post-template-default,single,single-post,postid-18263,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Joventut posa a disposició de la ciutadania de Crevillent un equip per a gravar podcast

Compta amb quatre micròfons, auriculars i una taula de mescles. La seua utilització està ja disponible en el Centre Jove de Crevillent, reservant prèviament, i la pròpia Regidoria de Joventut s’encarregarà de l’edició dels podcast

La Regidoria de Joventut de Crevillent ha habilitat un equip per a l’enregistrament de podcast per part de la ciutadania, compost per quatre micròfons amb els seus respectius braços, quatre auriculars i una taula de mescles.

Ana Vanesa Mas, regidora de Joventut, ha explicat que aquest equip compta amb totes les utilitats necessàries per a la realització dels podcast i està disponible ja a la Sala Acústica del Centre Jove. Per a la seua utilització, s’ha de reservar prèviament enviant un correu a juventud@crevillent.es amb les dades (nom, edat, duració i temàtica del podcast), fent un breu resum sobre què es tractarà i la duració aproximada de la seua utilització.

El personal del Centre Jove explicarà als usuaris i usuàries el funcionament de l’equip, el qual permet editar l’àudio i afegir música i tot tipus d’efectes a les locucions. A més, la taula de mescles es pot connectar al portàtil i al telèfon mòbil, la qual cosa permet realitzar trucades i captar l’àudio. Serà el propi personal de la instal·lació municipal el que s’encarregue d’editar el podcast i pujar-ho posteriorment a les xarxes socials del Centre Jove(Facebook i Instagram).

Es podrà fer ús d’aquest instrumental durant totes les hores que està obert el Centre Jove i els podcast seran de temàtica lliure i l’únic requisit és que s’adeqüe a la normativa establida des de la Regidoria de Joventut i que pot consultar-se ací o en l’apartat Joventut de la pàgina web municipal. El màxim de persones que podran ser a la sala de moment, a causa de les restriccions Covid-19, és de quatre participants. “Des de la Regidoria de Joventut continuem modernitzant-nos i escoltant les i els joves del nostre poble. En aquest cas hem tirat avant aquesta iniciativa nova després que ens traslladaren l’interés i la demanda d’aquest tipus d’equips per part de la joventut crevillentina” ha afirmat Ana Vanesa Mas.