© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El nou Teatre Chapí de Crevillent comptarà amb una plataforma hidràulica movible que permetrà ampliar aforament i escenari
18278
post-template-default,single,single-post,postid-18278,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

El nou Teatre Chapí de Crevillent comptarà amb una plataforma hidràulica movible que permetrà ampliar aforament i escenari

L’obra avança a bon ritme i es té com a objectiu acabar-la durant l’any pròxim. L’Ajuntament realitzarà de manera coordinada la urbanització dels voltants i la plaça del teatre

La Conselleria de Cultura ha donat el vistiplau al canvi de butaques contemplades en el projecte original de l’escola teatre per unes altres molt més àmplies i còmodes, així com la incorporació d’una plataforma que permetrà fer més gran l’escenari o augmentar l’aforament, en funció de les necessitats

El Govern Municipal ha anunciat hui que el nou Teatre Chapí de Crevillent, actualment en construcció, comptarà amb una plataforma hidràulica desplaçable que permetrà incrementar l’espai destinat a l’escenari o el nombre de seients disponibles en la platea, amb dues files de butaques més, en funció de les necessitats de cada actuació.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat València ha donat el vistiplau i assumeix tant aquesta incorporació, no contemplada en la memòria econòmica, com la modificació de les butaques contemplades en el projecte, ja que les primeres estaven dissenyades per a ser utilitzades en la Sala d’actes d’una escola i no reunia les condicions de comoditat i disseny necessàries per a un teatre.

Uns canvis que també eren necessaris per a poder dotar de l’espai i les característiques que requereixen els seients adaptats a persones amb discapacitat, garantint així l’accessibilitat del recinte.

Per altra banda, les obres avancen a bon ritme i la previsió és que a la fi de l’any 2022 es puga posar en marxa el servei d’aquesta nova infraestructura cultural.S’estan realitzant gestions per a coordinar el final de les obres de construcció del teatre amb les quals durem a terme des de l’Ajuntament de Crevillent per al condicionament i urbanització dels limítrofs de l’edifici i de la plaça, amb l’intenció de que coincidisquen.

Estes modificacions del projecte, gestionades  amb la Conselleria de Cultura, permetran adaptar el que en el seu moment anava a ser una escola-teatre a una infraestructura del segle XXI que complisca els requeriments i necessitats del municipi: un teatre que puga acollir i oferir espectacles culturals de gran qualitat.