© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Ana Vanesa Mas: “Hem vingut a transformar la política i la manera d’entendre-la, per a nosaltres escoltar la ciutadania és fonamental”
18283
post-template-default,single,single-post,postid-18283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ana Vanesa Mas: “Hem vingut a transformar la política i la manera d’entendre-la, per a nosaltres escoltar la ciutadania és fonamental”

La regidora de Participació Ciutadana de Crevillent ressalta que, després de 24 anys de deixadesa i immobilisme del PP, per primera vegada se li ha donat veu i capacitat de decisió a la població a través dels Pressupostos Participatius

La Regidoria de Participació Ciutadana ha vingut a transformar la manera de fer política coneguda fins ara a Crevillent,llançant els primers Pressupostos Participatius de la història de la nostra localitat.

“Hem apostat fort per canviar i incrementar la participació i interacció de les veïnes i veïns del nostre poble amb l’Ajuntament, posant a la societat crevillentina en el centre de la política per a escoltar quins són els seus problemes i quines coses són les que millorarien en la nostra població i els nostres barris. És temps d’escoltar la ciutadania perquè entre tots i totes aconseguim un Crevillent millor, un poble més viu, un poble on totes i tots nosaltres ens sentim orgullosos i orgulloses de viure” afirma la regidora de l’àrea, Ana Vanesa Mas.

L’edil ha volgut donar les gràcies a tota la gent que durant el mes de juliol va participar en aquests pressupostos proposant actuacions de millora de les quals, després de la fase de valoració, van continuar avant més de 20 propostes, així com a tota la ciutadania que va participar en la fase de votació, sent al voltant de 300 les persones que van decidir d’entre totes les propostes quins seran finalment les que es faran realitat a Crevillent. “Des d’ací anime a les nostres veïnes i veïns i a totes les associacions crevillentines a continuar participant en els pròxims pressupostos participatius. La participació ciutadana és l’eina del futur, i també del present. Volem canviar la relació que hi ha hagut fins ara entre l’administració i la població de Crevillent. A nosaltres ens agrada escoltar i consultar a la gent i en aquest camí continuarem treballant des de la Regidoria de Participació Ciutadana, perquè només així aconseguirem un ajuntament i un poble més DEMOCRÀTIC, TRANSPARENT i ÚTIL” ha assenyalat Mas.