© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Igualtat presenta la programació d’activitats per al 25 N, Dia de l’Eliminació de la Violència contra les Dones
18286
post-template-default,single,single-post,postid-18286,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Igualtat presenta la programació d’activitats per al 25 N, Dia de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Una Marxa per la Igualtat, la inauguració d’un “Jardí contra la violència masclista”, una exposició de siluetes en homenatge a les dones assassinades i el repartiment de marcapàgines amb recursos d’atenció i informació a les víctimes de violència de gènere són algunes de les accions que es duran a terme a Crevillent entre el 25 de novembre i el 5 de desembre

La Regidoria d’Igualtat ha organitzat una àmplia programació amb motiu de la commemoració del 25 N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, comptant amb la col·laboració de l’Associació Feminista Isabel Alfonso Candela.

Segons ha avançat l’edil responsable de l’àrea, Ana Vanessa Mas, les activitats s’iniciaran el 25 de novembre a les 11.30 h amb la lectura d’un manifest, una concentració que comptarà amb l’assistència de l’alumnat dels centres educatius de Crevillent, la col·locació d’una pancarta al balcó de l’Ajuntament i l’exposició del poema “Ni una rosa més” de l’alumna Nerea Cánovas exposat en diferents balconades de l’edifici consistorial.

Per a aquest mateix dia està prevista a les 11.00 h la inauguració d’ una exposició-homenatge de siluetes amb els noms de les dones assassinades en 2021, que podrà visitar-se fins a final de desembre en el Centre Jove, i a les 19:00 hla inauguració d’un “Jardí contra la violència masclista” en la Rambla del Castelar. A més, l’Associació Feminista ha convocat una manifestació contra la violència exercida contra les dones que partirà a les 20.00 h des del Passeig del Fontenay.

D’altra banda, la regidora d’Igualtat anuncia que per primera vegada tindrà lloc una Marxa per la Igualtat que començarà a les 9.30 h en el Passeig Donants de Sang de Crevillent i arribarà fins al Realengo el diumenge 5 de desembre, amb la col·laboració d’”Andanza”, l’Associació Feminista Isabel Alfonso Candela i la “Asociación de Vecinos de El Realengo”. Per a participar és necessari inscriure’s prèviament en el Centre Jove, les inscripcions es podran realitzar a partir de demà. Aquesta activitat comptarà amb un servei d’autobús gratuït per a la tornada a les 12.30 h i 13.30 h.

Ana Vanessa Mas ha volgut destacar que totes aquestes accions tenen com a objectiu sensibilitzar a la població, portant als carrers i instal·lacions municipals la commemoració d’aquest dia de manera visual i conscienciar contra la gran xacra social que suposa la violència masclista. I ha informat que durant aquests dies també es repartiran marcapáginas amb recursos d’atenció i informació a víctimes de violència masclista.