© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El PP de Crevillent torna a fer un nou ridícul, ara amb les llums de nadal
18296
post-template-default,single,single-post,postid-18296,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

El PP de Crevillent torna a fer un nou ridícul, ara amb les llums de nadal

Crevillent (01/12/2021).- Una vegada més, el regidor Pedro García Magro ha tornat a criticar una nova proposta de la Regidoria de Festes, esta vegada pel que respecta a les llums de Nadal. Açò ens recorda a quan va eixir també criticant la Barraca Municipal del primer any del Govern del Canvi sense donar ni tan sols l’oportunitat a que passara i quedant posteriorment en evidència.

Per al regidor de Festes, esta vegada la impaciència en criticar del Partit Popular ha anat un pas més enllà, ja que demostra que el Sr. García Magro no s’ha llegit ni tant sols el contracte que tant s’ha afanyat a criticar. Des del Partit Popular de Crevillent s’entesten en repetir que no hi ha novetats en el contracte d’il·luminació i literalment argumenten que “los crevillentinos no verán mejorado este servicio de iluminación con nuevas calles, edificios o elementos”.

En paraules de Josep Candela, regidor de Festes, és “tremendo” que un regidor de l’Ajuntament faça crítiques al govern i que no s’informe prèviament quan el contracte pot ser consultat per tot el món a través d’internet en la plataforma de licitacions de l’Estat. Si havera llegit veuria que sí hi ha novetats tant de carrers, com d’elements, com de decoració davant d’edificis.

Entre els carrers nous que s’il·luminaran es troben Salut, Àngel, Serrano, Boquera Calvari, Reis Catòlics, Avinguda de la Llibertat o Sant Vicent Ferrer, que tindrà il·luminada la seua massa d’arbres com a primer aparador del municipi. Entre els elements hi haurà un arbre molt més monumental que el que es posava en la plaça de la C. Valenciana i en una nova ubicació. En el seu lloc, en la plaça que alberga la majoria de bars i restaurants, hi haurà una caixa de regal gegant visitable i l’arbre de la plaça vindrà decorat amb estrelles de 3 metres que amb el nou betlem municipal crearà una gran estampa nadalenca en la plaça. Sobre la decoració d’edificis, just davant de l’església del Pont s’instal•larà un Betlem amb figures de llums.

A més, el Sr. Garcia Magro al·ludeix al preu, obviant les novetats, però també obviant que ara el contracte anual passa a tenir incorporat coses que fins ara s’estaven pagant fora del contracte, un contracte de l’època del Partit Popular que ja havia complit els sis anys màxims i que estava totalment desfasat. Contractes com els de la instal·lació de llums de la Barraca Municipal o del Mercat Medieval passen a estar regularitzats incloent-se dins d’un contracte anual que abans no ho tenia.

Per últim, s’ha decidit treure només un contracte d’un any per l’elevat preu dels components degut a la crisi xinesa i que està afectant a contractes com aquest, podent-se revisar l’any vinent si baixen els preus. No obstant, se li recorda al Sr. García Magro que la revisió de preus és la que és, la del preu del mercat, i que són els tècnics i no els polítics qui fan estos càlculs.

“Si el que pretenia el Partit Popular era que deixàrem a Crevillent o algun carrer dels proposats sense llums de Nadal que ho diga clarament, però fer referència a preus de fa sis anys pel que fa a il·luminació és senzillament una absurditat” ha manifestat Josep Candela. “Però vist els arguments que donen no és seriós que si el PP vol fer crítica destructiva, com fa des de que no governa Crevillent, que damunt per a fer-la no siguen capaços ni de llegir-se un plec tècnic on ho especifica tot per a estalviar-nos a tots un nou ridícul. El que molesta de veritat al Partit Popular és que haja un govern amb idees noves i no repetitives com es va dedicar a fer durant anys el Partit Popular, que com es diu popularment, no eixíem de pa i peixet”.