© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El PP de Crevillent tracta de boicotejar el Nadal amb més mentides donant mala imatge
18302
post-template-default,single,single-post,postid-18302,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

El PP de Crevillent tracta de boicotejar el Nadal amb més mentides donant mala imatge

La Regidoria de Festes ha demanat al regidor Pedro García Magro que dedique els seus esforços a estudiar millor el que diu i a fer-ho d’una manera propositiva per al municipi

Crevillent (09/12/2021).- El Govern del Canvi ha contestat al Partit Popular després que, per part de l’oposició, s’haja seguit amb la campanya de mentides que des del primer minut de la instal·lació de les llums de Crevillent s’ha dut a terme per este partit, que seguix sense assumir que ja no governa el consistori crevillentí. En el seu primer comunicat es van manifestar afirmant que enguany no hi hauria cap millora ni cap novetat, una cosa que es va desmentir ràpidament i que ha quedat desacreditat per una opinió pública que ha pogut comprovar com per fi hi ha llums que valen la pena, com ja passava en altres municipis de la nostra grandària.

D’altra banda, també es va afirmar que el contracte quintuplicava a l’anterior sense fer al·lusió a tot el que incloïa este nou contracte i que fins al moment es pagava fora de l’anterior. En estes declaracions mostrant números fora de context només es parla, amb molta malícia per part del PP, d’allò més barat que s’incloïa. Deixant la resta fóra o fent afirmacions falses com igualar la despesa en llums a la d’Elx, obviant que Elx no té un únic contracte de llums sinó diversos lots.

Però per al PP no ha acabat ací la cosa i es pot veure als seus regidors recórrer els carrers fent vídeos on encara s’estan instal·lant llums. El regidor de Festes, Josep Candela, afirma que “és fins i tot còmic veure com per uns carrers van els operaris instal·lant llums i per davant va el Sr. Magro fent vídeos, haurien de repensar la seua manera de fer oposició. Van tractar de donar mala imatge de les nostres festes patronals amb els seus comunicats en 2019 i ara tracten de fer el mateix amb el Nadal. Dir que ací hi ha les llums que no volen altres pobles, a part de ser una mentida òbvia, només va en contra dels interessos de Crevillent i del turisme que volem atraure. Sr. Magro i senyors del PP, els del Pa i Peixet, Crevillent ara sí que està a l’altura d’altres pobles a diferència de quan governaven vostés. El que els preocupa és que ara la gent pot comparar i jutjar la misèria en què ens tenien sumits per la seua falta d’idees”.

Finalment, des de la Regidoria de Festes s’ha revelat una cosa molt simptomàtica de la manera d’actuar del Partit Popular. En la Comissió de Cultura i Festes que va tindre lloc després de l’estiu, per part de la Regidoria es va demanar als partits de l’oposició que aportaren les seues idees per a confeccionar el nou contracte de llums. Altres partits de l’oposició com per exemple Ciutadans van col·laborar i van aportar una llista d’idees. Però per part del PP, el regidor Pedro García Magro va dir que això no era treball seu i que posàrem les llums i ells ja opinarien després. “Crec que no fa falta ni qualificar este fet. Ja sabem per a què estan uns i per a què estan altres en este Ajuntament”, conclou Candela.