| Assemblea oberta per a decidir el sistema de primàries en una candidatura del canvi
16301
post-template-default,single,single-post,postid-16301,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Assemblea oberta per a decidir el sistema de primàries en una candidatura del canvi

Assemblea oberta per a decidir el sistema de primàries en una candidatura del canvi

Les organitzacions polítiques de Esquerra Unida, Esquerra Republicana i Podem han convocat una nova assamblea amb el lema “Recuperem Crevillent”. Després de la multitudinària presentació d’este projecte de confluència que va tenir lloc al mes de novembre. Esta nova convocatòria consistirà en el debat de com conformar les llistes per assistir a les eleccions locals de 2019.

Les formacions que conformen esta iniciativa volen aprofundir en posar en mans del poble quina és la millor manera d’acudir a estos comicis i en este sentit consideren que la participació ciutadana millora la qualitat democràtica del procés de presentació de candidatures. Com també serveix de ferramenta per il·lusionar a un major nombre de persones que no tenen perquè tenir carnet de partit polític.

Per últim, les formacions animen a assistir a qualsevol persona que vulga ser part del canvi que ha d’arribar en 2019 al nostre poble.