© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Celebrat el Consell Escolar Extraordinari sobre l’inici escolar
17915
post-template-default,single,single-post,postid-17915,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Celebrat el Consell Escolar Extraordinari sobre l’inici escolar

Ahir es va celebrar en la Sala d’actes de la Casa de Cultura un Consell Escolar Extraordinari sobre l’inici del curs escolar amb l’assistència dels representants dels Directors i Directores dels Centres de Primària i Secundària, de les representants de les Associacions de Mares i Pares, dels representants sindicals del professorat de Crevillent, de la Regidora Representant de la Corporació i de les tècniques d’educació del Gabinet Municipal.

Volem agrair el treball que estan realitzant els equips docents de tots els col·legis per a tindre preparat l’inici del curs escolar organitzant els espais, els grups d’alumnes i  al professorat perquè tot estiga llest a partir del dia 7.

Es va informar de les mesures que s’han dut a terme en l’àmbit municipal quant a la neteja i desinfecció dels col·legis amb la contractació de 7 persones més per a aquesta tasca, l’adequació dels accessos i les obres de condicionament d’alguns espais.

A més, s’ ha informat els representants del professorat i de les Associacions de Mares i Pares del Pla d’Incorporació acordat en la reunió de Directors i Directores i que contempla la incorporació progressiva dels alumnes a partir del dilluns dia 7 en el qual s’incorporen  els alumnes d’Educació Infantil.

En un altre punt de l’ordre del dia es va comunicar del Programa que s’ha preparat des de l’Àrea d’Educació per a participar en les subvencions que la Conselleria d’Educació ha tret per a les activitats extraescolars. El Projecte presentat tindrà una sol·licitud de subvenció de 64.500 € i contemplarà activitats extraescolars de caràcter mediambiental en el CEMA dels Molins i el Parc Natural del Fondo, activitats culturals en els Museus Mariano Benlliure i Arqueològic, activitats d’animació a la lectura per als alumnes d’Educació Infantil i activitats de suport educatiu per als alumnes/as que ho necessiten. En aquestes activitats participaran tots els Centres Educatius de Crevillent i abastarà  des dels 3 als 18 anys. Se celebraran a les vesprades en coordinació amb els Centres Educatius i tenen l’objectiu comú d’afavorir  la formació integral dels alumnes i  ser un suport educatiu per a superar aquesta situació de pandèmia.

“Des del Consell Escolar Municipal es vol enviar un missatge de tranquil·litat i de confiança  a tots els pares i mares i a l’alumnat, ja que tots els Centres estan preparats i organitzats per a aquest inici de curs i es demana la col·laboració de tots perquè tinguem l’objectiu comú de superar aquesta difícil situació”.