© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | COMUNICAT DE LA REGIDORIA DE DRETS SOCIALS I MAJORS
16755
post-template-default,single,single-post,postid-16755,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

COMUNICAT DE LA REGIDORIA DE DRETS SOCIALS I MAJORS

Des de la Regidoria de Drets Socials i Majors informem la població que l’àrea de Serveis Socials es manté efectiva, ja que té un caràcter de servei públic essencial i que, en aquests moments, es fa més necessari si cal. Tenint en compte que d’aquest servei es deriven prestacions indispensables per a satisfer les necessitats bàsiques personals i millorar la qualitat de vida de les persones, hem mantingut els llocs de guàrdia ateses les ordres del Ministeri de Sanitat per a preservar la salut de tots i totes.

Podran fer ús del servei a través dels telèfons 96.668.09.64 (Serveis Socials, situats al carrer Ribera) i el telèfon 96.668.22.08 (Centre de Majors). Així garantim l’assistència a totes aquelles persones que la necessiten, el seu seguiment posterior i l’atenció domiciliària.

Des d’aquesta regidoria es vol ressaltar la forma tan eficient i tremendament humana amb la qual està actuant l’equip de Serveis Socials de Crevillent, perquè malgrat l'»estat d’alarma», es continuen atenent les necessitats dels nostres veïns i veïnes.

Per tot això, donem les gràcies públicament als treballadors i treballadores per eixa implicació que va més enllà de les seues obligacions laborals. Així mateix, ens posem a la seua disposició per a atendre qualsevol problemàtica que puga sorgir en la ciutadania. Actualment, ens hem coordinat amb les ONG de la localitat, el voluntariat, les parròquies i la Creu Roja per a oferir la millor atenció possible a tota la població.