© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Concerts d’Estiu: tornen els concerts a la Casa de Cultura de Crevillent
17411
post-template-default,single,single-post,postid-17411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Concerts d’Estiu: tornen els concerts a la Casa de Cultura de Crevillent

Crevillent reprén la seua activitat  amb l’organització del cicle “Concerts d’Estiu”,  en el qual tots els dissabtes del mes de juliol, inclòs l’1 d’agost, es podrà gaudir de concerts de diferents estils musicals a l’Auditori de la Casa Municipal de Cultura. Un recinte que s’ha adequat amb una reducció de l’aforament, per a mantindre les distàncies necessàries i complir amb les normes de seguretat establides per les autoritats, sent obligatori l’ús de màscares  per a tots els assistents.

Tots els concerts programats estaran subvencionats per l’Ateneu Municipal de Cultura i la Regidoria de Cultura, amb el ferm objectiu de fer costat als músics i artistes de la localitat i començaran a les 21.30 hores. Els concerts seran els següents:

  • Dissabte 4  de juliol: Camera Metals

Concert a càrrec de Camera Metals, un grup de músics amb instruments de vent-metall (dues trompetes, trompa, dos trombons i una tuba) que interpretaran bandes sonores, sarsueles, pasdobles i peces clàssiques. Un repertori variat per a donar cabuda a tots els gustos.

  • Dissabte 11 de juliol: Unbeldí

“Con-cierto distanciamento”, a càrrec d’Unbeldí amb Pepa García, María Maciá i Gemma García Maciá, acompanyades al piano per José Alberto Aznar Asencio. Un concert pensat per a tornar a l’escenari després del confinament i oferir al públic la màgia de la música en directe. S’ha seleccionat algunes de les cançons preferides per tots els públics: Broadway, musicals, cançó espanyola, boleros, etc.

  • Dissabte 18 de juliol: Liverpool Band

Concert a càrrec de Liverpool Band, banda crevillentina que va nàixer en 1997 i que al llarg de tots aquests anys ha participat en grans esdeveniments internacionals com el prestigiós “Beatles day” de Mons, a Bèlgica o el francés “Beatles night” celebrat a Lille. Els seus membres són: Jose Manuel Lledó Adsuar (guitarra rítmica i veu), Juan Antonio Juárez (guitarra solista i veu), Jorge Aniorte (Baix i veu) i Iván Martínez Ferrández (bateria i percussió).

  • Dissabte 25 de juliol: Tender i Alan Parrish

Concert de Tender i Alan Parrish. Dues bandes musicals  emergents. El primer és un grup crevillentí format per cinc joves de la localitat: Pedro Pérez, Francisco Polo, Unai Ibarra, Antonio Tomás y Leo Pla. Al principi creen la banda com a tribut al músic Jimi Hendrix, però amb el pas del temps incorporen versions d’allò més variades tant de grups de rock dels anys 60 i 70, com uns altres més contemporanis.

Mentre que Alan Parrish és una banda de rock formada a la fi de 2015 per els guanyadors dels concursos de bandes emergents “Elx Live Music 17” i el “UMH Fest 17”, que els va portar directament a tocar a l’Elx Live Music festival 2017 o l’Alacant Spring festival 17 compartint cartell amb bandes com Love of Lesbian, Fangoria, Miss Caffeina, Second o Viva Suècia, entre molts altres.

  • Dissabte 1 d’agost: Concert Líric

Concert líric amb Arturo Pastor (baríton), Helena Gallardo (soprano), Ángel Walter (tenor) i José Alberto Aznar al piano, en el qual s’ha seleccionat una sèrie d’obres molt diverses, pasdobles com “La del manojo de rosas”, i sobretot fragments de sarsueles com “La Verbena de la Paloma”, “la Gran Via” o “La Revoltosa”.

Animar a tots els crevillentins i crevillentines a gaudir d’aquestes activitats i es recorda que, donat l’aforament limitat del recinte, serà necessària la recollida prèvia de les entrades (gratuïtes) a la Casa Municipal de Cultura l’horari de la qual per al mes de juliol serà de 9 a 14 hores.