| Crevillent necessita un alberg municipal per animals abandonats de manera urgent
3028
post-template-default,single,single-post,postid-3028,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Crevillent necessita un alberg municipal per animals abandonats de manera urgent

Crevillent necessita un alberg municipal per animals abandonats de manera urgent

El Grup Municipal de L’Esquerra ha traslladat en la Comissió de Sanitat la situació que es viu a la localitat respecte a la gran quantitat d’animals abandonats que es troben les protectores locals. Segons L’Esquerra, a Crevillent la feina que fan les associacions és a vegades complicada per falta d’espais municipals que els ajuden en la magnífica tasca que desenvolupen de manera desinteressada. Un fet que es veuria mitigat amb la instal•lació d’un alberg municipal com ja tenen altres poblacions properes a la nostra.

Per a la regidora de L’Esquerra, Anna Vanessa Mas, “ens trobem amb la casuística de què el centre on van a parar la majoria d’animals recollits a Crevillent o als pobles de la comarca veïna està moltes vegades saturat i amb l’agreujant que això pot comportar infeccions al no poder-se distribuir adequadament els espais de quarantena. És per això que les institucions públiques han de garantir este servei per a complementar l’oferta actual i assegurar així tant el benestar animal com el benestar sanitari dels espais públics del nostre poble”.

L’Esquerra ha volgut recordar que la moció aprovada en el plenari de febrer incloïa realitzar un estudi per a la possible ubicació d’estes instal•lacions. Una vegada instada la regidoria de sanitat s’ha informat al grup que hi haurà una reunió amb la tècnica de sanitat que es trobava de baixa per tal de reprendre este estudi i analitzar la possibilitat d’este projecte.

Per últim, L’Esquerra informa que el 30 de novembre es realitzarà un acte al Centre Jove de Crevillent amb la ponència de la representant d’una de les ciutats punteres quant a polítiques animalistes per explicar allò que es pot dur a terme des d’un Ajuntament.