© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Crevillent necessita una escola infantil municipal de 0 a 3 anys
2952
post-template-default,single,single-post,postid-2952,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Crevillent necessita una escola infantil municipal de 0 a 3 anys

Fa poques setmanes s’ha anunciat que la Conselleria d’Educació ha ampliat per al pròxim curs les aules gratuïtes de dos anys a les comarques del País Valencià. En concret, Crevillent es veurà beneficiat d’esta iniciativa amb una aula de 18 alumnes com a ràtio màxima.

Les 18 places de dos anys s’oferiran per al pròxim curs 2018-2019 al Col·legi Infantil Mestra Pilar Ruiz i, a pesar de ser una proposta positiva, l’Esquerra de Crevillent pensa que esta oferta de places és clarament insuficient i es queda curta, més aïnes, si el que pretenem és facilitar la conciliació de les famílies de classe treballadora que dia a dia pateixen les repercussions de la crisi econòmica.

Segons la Regidora de l’Esquerra, Anna Vanessa Mas, “allò que necessita el poble de Crevillent és una escola municipal infantil que tinga com a finalitat, sobretot, cobrir el nombre de places reals que necessita una població com la nostra i que, a més a més, amplie la matriculació a xiquets i xiquetes menors de dos anys”.

En la comissió d’educació on es va abordar la qüestió sobre l’escolarització, el Grup Municipal de L’Esquerra va incidir en què el regidor d’educació Miguel Angel Sánchez s’ha de pronunciar sobre la necessitat i sobretot la voluntat del govern municipal de començar les gestions necessàries perquè Crevillent tinga este servei cobert.

Anna Vanessa Mas ha anunciat que “el Grup Municipal de L’Esquerra seguirem amb esta reivindicació fins que siga una realitat, ens hem proposat com un objectiu prioritari que Crevillent dispose d’este servei i el Partit Popular ha de decidir si se suma o si demostra ser un obstacle en el camí d’aconseguir-ho”.

La regidora de l’Esquerra ha recordat que les escoles municipals infantils fa anys que funcionen a poblacions veïnes com Asp, El Fondó de les Neus o Elx i que esta és una reivindicació de l’Esquerra des que està present al consistori.