© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Crevillent presentarà davant Diputació una memòria per a la construcció d’un complex de piscines
17814
post-template-default,single,single-post,postid-17814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Crevillent presentarà davant Diputació una memòria per a la construcció d’un complex de piscines

L’Ajuntament de Crevillent fa hui un gran pas cap a un dels projectes més esperats i demandats pels veïns i veïnes de la localitat: la creació d’una piscina municipal concorde a les necessitats de la població.

Dilluns que ve s’emportarà a ple una memòria que planteja la construcció d’un complex de piscines a Crevillent per a la seua aprovació i posterior presentació a la convocatòria de subvencions de la Diputació d’Alacant, corresponents al Pla Planifica (Pla provincial de Cooperació a les obres i serveis de competència municipal 2020-2023). El pressupost total de les obres d’aquest complex de piscines ascendeix a 1.371.556 d’euros.

Aquest complex de piscines estaria integrat per diverses seccions destinades tant a la pràctica esportiva com a l’ensenyament i a l’oci, amb la inclusió d’una piscina semiolímpica i una piscina infantil i de “chapoteo”, amb una superfície de làmina d’aigua total estimada de 600 m². Mentre que la seua ubicació s’integraria dins del Complex Poliesportiu “Félix Candela”.

El projecte inclourà també la construcció d’edificacions destinades al control d’accés, vestuaris i banys, infermeria, socorristes, lloc de control i magatzem; així com una platja perimetral d’accés a les piscines pavimentada, un solárium pavimentat amb elements d’ombra i un altre enjardinat, preferentment amb gespa natural, i una cafeteria per als usuaris de la instal·lació esportiva, així com la urbanització i jardineria de l’interior del recinte.