| El canvi de domicili social de DAMEL és una mala notícia per a Crevillent
2572
post-template-default,single,single-post,postid-2572,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El canvi de domicili social de DAMEL és una mala notícia per a Crevillent

El canvi de domicili social de DAMEL és una mala notícia per a Crevillent

Els actuals propietaris de DAMEL han anunciat el trasllat del domicili social de l’empresa de Crevillent a València, dins del que indiquen que és un pla de reestructuració societària i estratègica. Damel compta amb una planta de producció de Crevillent amb més de 300 treballadors, entre contractats directament i a través d’empreses de treball temporal. Una important massa salarial que, segons s’indicava ahir, no corre perill d’acord amb l’interés de la signatura per millorar i modernitzar les instal·lacions, ubicades a la zona industrial de l’Estació. El que sí que perdrà el municipi és part del pagament de l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE), ja que el nivell de facturació de l’empresa la convertia en una de les que més contribuïx a les arques municipals crevillentines per este impost.

El portaveu de la coalició d’esquerres, Josep Candela, ha manifestat la seua preocupació, ja que “els impostos que genera l’empresa DAMEL per la seua activitat econòmica constituïxen al voltant d’uns 44.000 euros del pressupost del consistori crevillentí, això vol dir que el canvi de domicili social encara que no comporte acomiadament de treballadors sí que comportarà una disminució de la recaptació de les arques municipals“.

El Grup de L’Esquerra ha contactat només donar-se a conéixer la notícia amb el Tresorer Municipal i està a expenses de què es calcule quina serà la disminució total de recaptació una vegada siguen calculades les diferents quotes que a pesar d’este canvi de raó social podran seguir cobrant-se de manera indirecta.

Candela Muñoz ha manifestat públicament que és una notícia que “hauria de provocar una reunió immediata entre alcaldia i l’empresa, ja que este fet pot generar la preocupació de què poguera ser el precedent de posteriors deslocalitzacions de línies de producció. Una situació que s’ha de prevenir de totes les maneres possibles“.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.