© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El Cementeri de Crevillent reobri les seues portes amb restriccions
17249
post-template-default,single,single-post,postid-17249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El Cementeri de Crevillent reobri les seues portes amb restriccions

A partir de hui dimarts, 19 de maig, el Cementeri Municipal de Crevillent obrirà al públic tots els dies de la setmana en horari de 9.00 a 13.00 hores, amb un aforament màxim de 30 persones. La Regidoria de Cementeris de Crevillent indica que es podrà dur a terme la realització de les següents activitats amb les restriccions indicades:

ENTERRAMENTS: La participació en la comitiva per a l’enterrament es restringeix a un màxim de 15 persones, a més de, en el seu cas, la persona encarregada de la pràctica dels ritus funeraris de comiat del difunt de conformitat amb la corresponent confessió religiosa. En tot cas, hauran de respectar-se les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció del COVID-19 relatives al manteniment d’una distància mínima de seguretat de 2 metres, higiene de mans i màscara.

Durant la celebració d’un enterrament s’interrompran les visites ordinàries permeses al cementeri fins a la seua finalització.

VISITES Al CEMENTERI: Es permetran les visites al cementeri amb la subjecció a les restriccions d’aforament i sempre que es complisquen les mesures generals de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries, observant les següents recomanacions:

 1. Les entrades i eixides al cementeri es duran a terme exclusivament per la porta principal i estaran supervisades pel conserge per a evitar aglomeracions en els accessos.
 2. Ús obligatori de mascareta.
 3. Es posarà a l’entrada a disposició del públic dispensadors de gel hidroalcohòlic o desinfectant.
 4. Durant les visites haurà d’evitar-se:
  1. El contacte personal, mantenint en tot moment la distància de seguretat.
  2. Tocar objectes de devoció o altres objectes que habitualment es manegen.
  3. La utilització d’utensilis de neteja d’ús públic comú. Per al seu ús es realitzarà obligatòriament amb guants, que portaran els propis usuaris.
 1. Es limitarà en temps d’estada en el cementeri dels visitants al menor temps possible. Ha de tindre’s en compte que, cobert l’aforament disposat, no podran entrar altres persones fins que no isquen els qui estan a l’interior i en el mateix número.

En la franja horària des de les 10.00 fins a les 12.00 hores, tindran preferència d’entrada les persones majors de 65 anys.