© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El Centre Jove de Crevillent reobri hui en horari intensiu i amb reserva prèvia
17382
post-template-default,single,single-post,postid-17382,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El Centre Jove de Crevillent reobri hui en horari intensiu i amb reserva prèvia

La Regidoria de Joventut de Crevillent anuncia que el Centre Jove obrirà tots els dies, de dilluns a diumenge, a partir de hui i fins al 17 de juliol, en horari intensiu: de 9.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 23.00 hores.

Per a fer ús de les instal·lacions és necessari sol·licitar la reserva el dia d’abans, fins a les 14.30 hores, a través del correu electrònic centrejove@crevillent.es . Des d’aquest correu es contestarà a l’interessat/da amb l’admissió o denegació de la reserva. Les persones que reserven plaça tindran dret a l’accés durant tot el dia (torn de matí i de vesprada).

A causa de l’actual crisi sanitària del Covid-19 el Centre Jove comptarà amb un aforament limitat a 49 persones a les sales d’estudi (18 persones a la sala 2 i 31 persones a la sala 3) per a guardar la distància de seguretat entre estudiants, i a un 30% de l’aforament de la sala per a visitar l’exposició de pintura d’artistes crevillentins i crevillentines situada a l’entrada del recinte.

Segons la regidora Ana Vanesa Mas, en tot moment es compliran les mesures de prevenció i seguretat, guardant la distància social i respectant la limitació de l’aforament. L’ús de mascareta serà obligatori i hi haurà solució hidroalcohòlica a l’entrada per a una correcta higiene de les mans.

Ana Vanesa informa que aquest dilluns han començat també, amb les mesures de seguretat corresponents, el Taller de Dinamització impartit per Labora en el Centre Jove, i el curs Jove Oportunitat, impulsat per l’IVACE i la Regidoria de Joventut per primera vegada al municipi.