© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El PP acaba la legislatura amb un Ajuntament col·lapsat i sense pressupostos municipals
16447
post-template-default,single,single-post,postid-16447,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El PP acaba la legislatura amb un Ajuntament col·lapsat i sense pressupostos municipals

El Grup Municipal de L’Esquerra ha informat que finalment no s’aprovaran els pressupostos municipals de 2019. El Partit Popular havia convocat un plenari per a demà divendres, últim dia de la legislatura, per aprovar uns pressupostos que no havia consensuat en cap partit de l’oposició i que per tant no anaven a aprovar-se com ja s’havia avisat reiteradament per este grup. En la comissió extraordinària convocada hui, els partits de l’oposició no han ratificat la urgència per a dictaminar els assumptes per a eixe plenari perquè entenien que era enganyar a la població tractant de celebrar un plenari només per a les càmeres, quan el contingut era impossible que tirara endavant per la manera unilateral com s’ha actuat.

Per al portaveu Josep Candela «el plenari de demà era només un acte propagandístic després de portar mesos avisant que es presentara en temps i en forma digna per al seu debat. Intentar aprovar una cosa tan important a última hora certifica que s’ha actuat a salt de mata i que ni han sabut ni saben governar sense majoria absoluta. Per tant, estan incapacitats per a un futur govern que ha de ser necessàriament i de manera positiva multicolor«.

Per a L’Esquerra el més greu és constatar que importe més la política de cara a la campanya electoral que la gestió municipal. Des d’octubre s’ha demanat per este grup la presentació de l’esborrany de pressupostos sense aconseguir-ho i ara quan s’ha arribat a l’últim dia de la legislatura es vol aprovar en preses un pressupost per a una corporació que serà de diferent color polític, per això el més sensat afirmaven, era esperar a la proclamació del nou Ajuntament perquè es facen uns pressupostos a la mesura de qui governe. També s’ha volgut ratificar per part de L’Esquerra que totes les millores laborals que es pogueren donar amb l’aprovació de la nova plantilla seran aprovades pel nou govern sense cap mena de dubte i de la manera més immediata possible. «S’ha acabat el temps d’utilitzar el xantatge i el calendari d’última hora per part del Partit Popular. La gestió del Sr. César Asencio està acabada i no anem a donar-li el gust d’un últim sainet per a confondre a la població i als treballadors d’esta casa. A partir de dilluns que ve comença un nou moment guiat pel consens, el pacte i el respecte a la pluralitat del consistori. Mai més un temps en què una sola persona dictamine el ritme d’este Ajuntament» ha manifestat Candela Muñoz.