| El PP de Crevillent ha abandonat les funcions de govern municipal per a dedicar-se a fer campanya
16400
post-template-default,single,single-post,postid-16400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El PP de Crevillent ha abandonat les funcions de govern municipal per a dedicar-se a fer campanya

El PP de Crevillent ha abandonat les funcions de govern municipal per a dedicar-se a fer campanya

El Grup Municipal de L’Esquerra ha qualificat d’abandonament de funcions el fet que haja arribat abril i el govern del Partit Popular encara no haja presentat els pressupostos locals de 2019. Cal recordar que la llei marca el mes d’octubre de l’any anterior com el període quan s’ha de presentar l’esborrany als partits de la corporació, però la veritat és que a hores d’ara, set mesos després, la regidora d’hisenda no ha aportat a la comissió ni tan sols el projecte de pressupostos.

Per al portaveu Josep Candela «és gravíssim que entrem en abril i encara no tinguem la proposta de pressupostos de 2019 quan l’any fa estona que s’ha començat. En qualsevol empresa privada seriosa seria impensable tal nivell de retràs i d’irresponsabilitat». El regidor Candela Muñoz s’ha referit també al temps que està ocupant el Partit Popular en entrar en campanya electoral, situacions totes estes que «es contraposen amb la facilitat que tenen per posar excuses de la faena que tenen pendent«.

L’Esquerra també ha volgut remarcar tal com marca la llei si s’ha de començar a trametre en octubre això fa un total de set mesos sense la presentació d’un primer projecte de pressupostos. Una prolongació de temps que segons L’Esquerra no es pot excusar ni en baixes laborals ni en negociacions de personal, ja que totes estes hagueren hagut de fer-se abans d’acabar l’any 2018.

Per últim, Candela Muñoz ha afirmat que «el govern del Partit Popular acabarà la legislatura sumit en el caos més absolut administrativament, la qual cosa indica la necessitat de canviar de gestors municipals, ja que la llista que ens presenten és del tot continuista«.