© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El pressupost municipal entra en vigor després de l’absència d’al·legacions
16535
post-template-default,single,single-post,postid-16535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El pressupost municipal entra en vigor després de l’absència d’al·legacions

L’Ajuntament de Crevillent començarà a executar el pressupost dilluns que ve 3 de febrer després de publicar-se la seua aprovació definitiva en el BOP

El pressupost municipal de l’Ajuntament de Crevillent per a 2020 entra en vigor després d’enviar-ho hui, dimarts 28 de gener, per a la publicació de la seua aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) davant l’absència d’al·legacions.

El regidor d’Economia i Hisenda Gregorio Díaz-Marta ha informat que el pressupost municipal es va publicar en el BOP una vegada aprovat per la Corporació municipal en l’últim ple del 23 de desembre, i que ara es realitzarà la seua publicació definitiva després de l’espera reglamentària de 15 dies per a la presentació d’al·legacions.

Segons comunica l’edil,  el dia 23 de gener es va complir el termini d’espera però s’ha ampliat més per si hi havia alguna al·legació provinent d’una administració diferent a l’Ajuntament.

“Una vegada passats aquests dies i davant la inexistència d’al·legacions hem presentat el pressupost per a la seua publicació definitiva en el Butlletí Oficial de la Província”, comenta el regidor d’Economia, qui afig que “quant a la comptabilitat, els pressupostos municipals començaran a aplicar-se a partir del dia 3 de febrer, primer dia hàbil  del mes”.

El pressupost municipal per al present exercici suposa un total de 24,7 milions, representant un augment de 2,9 milions respecte a l’anterior pressupost de 2018. En ell s’inclou l’execució de projectes com la remodelació del Parc Nou o la rehabilitació del Mercat Municipal que contempla, entre altres accions, la retirada de la teulada d’amiant, la instal·lació d’ascensors i la creació d’una nova seu per a l’Orfeó Crevillentí.