© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | El procés de participació del Centre Jove determina un nou horari: de dilluns a diumenge de 9 a 14 h i de 16 a 22 h
17947
post-template-default,single,single-post,postid-17947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El procés de participació del Centre Jove determina un nou horari: de dilluns a diumenge de 9 a 14 h i de 16 a 22 h

A partir de demà, 16 de setembre, i fins a final d’any el Centre Jove ampliarà els seus serveis i obrirà les seues portes tots els dies, de dilluns a diumenge en horari de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 22.00 h.

Aquest canvi arriba arran d’una enquesta realitzada als joves usuaris i usuàries d’aquesta instal·lació en la qual el 53% dels votants va triar aquest horari enfront de les altres tres alternatives (una d’elles va aconseguir un 18% de vots i les dues restants un 14,5%).

L’enquesta va comptar amb la participació d’un total de 62 persones a través de les xarxes socials i de manera física, depositant el qüestionari en la bústia del Centre Jove. Les tres preguntes llançades per la Regidoria de Joventut de Crevillent estaven relacionades amb l’elecció de l’horari, la satisfacció dels usuaris amb el servei del Centre Jove i l’aportació de propostes de millora.

L’índex de satisfacció que llança el resultat de l’enquesta és del 89%, mentre que entre les propostes dels joves està: millorar el servei de wifi, obrir diumenges i la inclusió d’enchufes en les taules de les sales d’estudi. Segons informa la Regidoria de Joventut, la qualitat del wifi millorarà pròximament amb la instal·lació de repetidors gràcies a una subvenció europea, i s’està estudiant el suggeriment quant a l’emplaçament dels enchufes.

A causa de la crisi sanitària el Centre Jove compta actualment amb un aforament limitat a 49 persones a les sales d’estudi (18 persones a la sala 2 i 31 persones a la sala 3) i per a fer ús de les instal·lacions és necessari sol·licitar reserva prèvia el dia d’abans, fins a les 14.30 hores, a través del correu electrònic centrejove@crevillent.es o en la pròpia instal·lació. Les persones que reserven plaça tindran dret a l’accés durant tot el dia (torn de demà i de vesprada).

Des de Joventut recorden que en tot moment serà obligatori complir les mesures de prevenció i higiene, mitjançant l’ús obligatori de mascareta, el manteniment de la distància de seguretat, la higiene de mans, per al que es disposa de solució hidroalcohòlica en l’entrada de la instal·lació, i el compliment de la limitació de l’aforament.