| El que no conta el PP de Crevillent és que més de 834.000 euros del superàvit es quedaran sense gastar
3011
post-template-default,single,single-post,postid-3011,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

El que no conta el PP de Crevillent és que més de 834.000 euros del superàvit es quedaran sense gastar

El que no conta el PP de Crevillent és que més de 834.000 euros del superàvit es quedaran sense gastar

El Grup Municipal de L’Esquerra ha sigut crític amb l’anunci del Partit Popular de Crevillent que anuncia inversions gràcies al superàvit. Segons L’Esquerra l’alcalde oblida intencionadament mencionar que d’1.885.330 euros de superàvit, diners que no es van gastar en 2017, aproximadament 834.000 euros no podran destinar-se a cap inversió a causa de la llei d’estabilitat. Esta xifra podria ampliar-se al milió d’euros una vegada es facen les licitacions que s’han anunciat.

Per al portaveu, Josep Candela, “no entenem la felicitat amb què anuncia el Partit Popular un superàvit que no fa més que demostrar la incapacitat de gestionar el pressupost anual. El govern de César Asencio porta anys veient-se desbordat a l’hora d’executar projectes i això dóna com a resultat uns superàvits escandalosos que es repeteixen any rere any. Amb la penalitat afegida que per culpa de les lleis estatals promogudes pel PP ens obliga a destinar part d’eixos diners a avançar diners als bancs mentre Crevillent pateix una falta de serveis evident”.

L’Esquerra va aportar les seues propostes per a les inversions anomenades “financerament sostenibles” de les quals algunes s’han vist acceptades com la reforma de la Partida de Carga o la demanda històrica de la construcció d’un Skate-Park. No obstant hi ha d’altres que no han sigut assumides pel govern municipal com la reforma dels edificis municipals del Carrer Sant Joaquim o la millora de les canonades de San Felipe Neri.

En la Junta de Portaveus l’alcalde va informar de quines eren les prioritats del Partit Popular i de l’informe d’intervenció municipal on es reflectia que només 1.051.135 euros serien el que es podria gastar per a complir amb la “llei Montoro” que encara està vigent, quedant la resta del superàvit “penjat” sense poder-se destinar a cap partida.