© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Els Pressupostos de l’Estat són un insult als valencians i les valencianes
2223
post-template-default,single,single-post,postid-2223,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Els Pressupostos de l’Estat són un insult als valencians i les valencianes

La regidora de l’Esquerra de Crevillent, Ana Vanessa Mas, ha denunciat hui que “els Pressupostos Generals de l’Estat presentats esta setmana pel ministre Montoro són un nou insult cap als valencians i valencianes. Una altra vegada, com els últims 15 anys, el País Valencià continua a la cua en inversió per habitant, enguany amb 119 euros per persona, lluny dels 185 euros per persona de la mitjana estatal“.

Per a Mas “esta decisió tampoc és cap gran sorpresa, continua en la línia dels governs de l’Estat que margina qualsevol inversió que no implique beneficis directes a Madrid i l’estructura radial de l’Estat. Estos pressupostos del govern espanyol deixen clar que totes les promeses sobre el corredor mediterrani i d’altres sempre són paper mullat. Els números no enganyen i si afegim el fet que mai acaben executant les inversions previstes encara ens deixa en una situació pitjor“.

La regidora de l’Esquerra de Crevillent ha afegit que “el pitjor de tot és que aquestos PGE són la prèvia a la negociació del sistema de finançament autonòmic, per la qual cosa creiem que la voluntat del govern espanyol serà mantenir el statu quo, com ha fet sempre el govern amb PP o PSOE i mantindre el model d’Estat radial que porten implementant des de fa 300 anys“.

Finalment, per a la responsable de l’Esquerra “estos pressupostos demostren que al País Valencià no és suficient amb indignar-nos. La denúncia d’esta discriminació és necessària, però si no va acompanyada d’una alternativa, simplement es queda en una pataleta sense efecte“.