Els regidors de L’Esquerra visitaran escoletes infantils municipals per traslladar el model a Crevillent

El procés d’escolarització ja ha assignat la majoria de places a escolars i, com ja anunciava el Grup Municipal de L’Esquerra, les 18 places oferides per a l’etapa de 2 a 3 anys ha resultat totalment insuficient. És el primer any que Conselleria dóna esta oportunitat, en este cas al Col·legi Pilar Ruiz, i ha demostrat que la demanda és molt més elevada del que es podia assumir.

Per a L’Esquerra de Crevillent la situació del poble desentona amb la resta de ciutats que ens envolten, ja que a Crevillent no existeix escola infantil municipal, cosa que si hi ha a Elx, Albatera, Asp o fins i tot a pobles molt més menuts com El Fondó de les Neus. Per este motiu, la regidora Anna Vanessa Mas afirma que “patim a Crevillent una deficiència crònica quant a serveis i que en 23 anys el Partit Popular no s’haja plantejat la posada en marxa d’una escola de 0-3 anys ens demostra quines han sigut les prioritats socials d’este govern”.

Tot i això, Anna Vanessa Mas insisteix en què “mai és tard per posar en marxa serveis que faciliten la vida de les persones i en eixe sentit li l’anem a posar fàcil al Partit Popular. Visitarem les escoletes municipals que tenim més a prop i ens documentarem de les necessitats tant tècniques com econòmiques per a posar-ho en marxa i d’esta manera demostrar que només es tracta de voluntat política i de prioritzar les polítiques socials”.

La primera visita que realitzaran els regidors de L’Esquerra serà a la “Escuela Infantil Peñas Blancas de Aspe”. D’esta manera pretenen visualitzar a l’opinió pública com pobles amb menys pressupost que Crevillent poden donar solucions a les famílies treballadores. Per això demanen al regidor d’Educació que deixe d’amagar-se darrere de demandes a Conselleria d’una aula més de 2 anys per a un poble de quasi trenta mil habitants.