| Este dimecres xarrada: “Les apostes OnLine i la ludopatia: una epidèmia dels nostres temps” al Centre Jove
15685
post-template-default,single,single-post,postid-15685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Este dimecres xarrada: “Les apostes OnLine i la ludopatia: una epidèmia dels nostres temps” al Centre Jove

Este dimecres xarrada: “Les apostes OnLine i la ludopatia: una epidèmia dels nostres temps” al Centre Jove

Este dimecres dia 19 de desembre a les 19.30 hores al Centre Jove de Crevillent tindrà lloc la xarrada “Les apostes Online i la ludopatia: una epidèmia dels nostres temps” organitzada pel Grup Municipal de L’Esquerra. A la xarrada intervindran Salvador López, psicòleg de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament de Crevillent i Antonio Castaños, psicòleg general sanitari, expert en addiccions, Màster en Psicologia de la salut i Director del Centre de dia de l’Associació Alacantina d’Afectats per la Ludopatia i altres addiccions “Vida Libre”.

Salvador López ens parlarà sobre la prevenció de la ludopatia, els orígens, la situació actual a l’Estat Espanyol, les línies a treballar i la situació a escala local de Crevillent. Per altra banda, Antonio Castaños, se centrarà en la seua experiència com a psicòleg d’estos tractaments i com ha influït l’augment de sales de jocs als nostres barris i les plataformes d’Internet en les demandes de tractament.

El Grup Municipal de L’Esquerra hem presentat una moció que anirà a debat al plenari de gener del 2019, on d’entre altres punts, un és que l’Ajuntament de Crevillent implemente el programa LUDENS pe a tractar a les aules amb la col·laboració dels IES, incrementant així el pressupost de la UPCCA perquè es puga dur-lo a terme.