© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Este divendres conferència: “Polítiques animalistes en la gestió municipal” al Centre Jove
15656
post-template-default,single,single-post,postid-15656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Este divendres conferència: “Polítiques animalistes en la gestió municipal” al Centre Jove

Este divendres conferència: “Polítiques animalistes en la gestió municipal” al Centre Jove

Este divendres dia 30 de novembre a les 19.30 hores al Centre Jove de Crevillent tindrà lloc la conferència “Polítiques animalistes en la gestió municipal” organitzada pel Grup Municipal de L’Esquerra. A la xarrada intervindran la Regidora de polítiques animalistes de l’Ajuntament de Villena i la Regidora de l’Ajuntament de Crevillent Anna Vanessa Mas.

La regidora villenense explicarà les polítiques que s’han dut a terme en la seua localitat. En eixe sentit Villena és des de fa anys un referent quant a protecció animal amb mesures com la posada en marxa d’un alberg o les campanyes de sensibilització entre la població contra l’abandonament i el maltractament.

Per a la regidora Ana Vanessa “és importantíssim conèixer l’experiència d’altres localitats per poder importar aquelles que funcionen. Pel que respecta a les polítiques animalistes a Crevillent encara està tot per fer i actes com aquest suposen un accelerador. També hem de ser conscients que hem de començar a posar els fonaments d’un futur govern del canvi que tinga en compte estes polítiques”.

Esta xerrada està immersa en els actes que el Grup Municipal de L’Esquerra organitza amb diferents organitzacions que es dediquen de manera altruista a prestar ajuda als animals i ve precedida per iniciatives com la posada en marxa del Consell de Polítiques Animalistes que ja està aprovat i prompte serà un generador de noves propostes.