© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | EUPV-ERPV ha organitzat una assemblea informativa sobre els pressupostos municipals
1250
post-template-default,single,single-post,postid-1250,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

EUPV-ERPV ha organitzat una assemblea informativa sobre els pressupostos municipals

El grup municipal d’EUPV-ERPV  va organitzar el divendres dia 19 de desembre una assemblea oberta i participativa amb la finalitat de donar a conèixer la postura del grup municipal sobre els pressupostos municipals.

La coalició en esta assemblea el que ha fet -segons el regidor de la coalició Daniel Galvany- és “ explicar per un costat quina és la postura del grup municipal respecte als pressupostos municipals presentats pel govern de la dreta local. Per un altre costat – ha continuat Galvany-  arreplegar totes les propostes, idees i inquietuds de la gent per millorar el nostre poble”.

El regidor de la coalició Daniel Galvany ha volgut manifestar que “les assemblees obertes i participatives han sigut, a més d’una constant al llarg de tota la legislatura, l’òrgan de decisió i d’acció política per al nostre grup municipal, és a dir, la gent independentment de la seua militància i de la seua ideologia aporta les seues idees, les seues propostes i el seus coneixements”.

Per últim, Galvany ha remarcat que “la participació directa és una de les bases per a la construcció d’un poble més igualitari i , per tant, més democràtic. Els nous temps, els nous governs -segons Galvany- s’han de desentendre totalment de com s’ha governat Crevillent durant els últims anys”.