EUPV-ERPV: “L’ augment de la desocupació és una conseqüència lógica de les polítiques del PP”.

Un mes més, les dades aparegudes referents a la desocupació al municipi de Crevillent mostren un increment de 27 persones, el que situa el total en 5.345 persones, una quantitat que des d’EUPV-ERPV qualifiquen de preocupant i que ha de suposar una prioritat per al govern municipal.

Així, des d’ EUPV-ERPV asseguren que aquestes dades son una mostra més de la incapacitat del govern del PP no solament al nostre municipi, sinó a tot el País Valencià i a la comarca, on ja hi ha 592.797 i 45.901 desocupats, respectivament.

En paraules de Daniel Galvany, regidor d’ EUPV-ERPV, “la realitat està demostrant que les mesures que el Partit Popular porta a terme son ineficaces per acabar amb un problema que és la principal preocupació de la ciutadania: la desocupació. A més, podem vore com és un problema que afecta a tota la comarca, com Elx i Santa Pola, també governades pel PP. D’eixa manera –ha continuat– creiem que seria una aposta interessant que els governs locals de la comarca treballaren junts demanant un finançament just, com el concert econòmic, per la Generalitat per portar a terme polítiques actives d’ ocupació i per buscar estratègies de foment de l’ economia a tota la comarca, ja que és evident que la comarca forma un únic mercat de treball, amb molts crevillentins que tradicionalment han anat a treballar a les localitats veïnes. 

Per últim des d’ EUPV-ERPV s’ ha assenyalat que el Partit Popular s’ està mostrant impotent i
sense idees per garantir el benestar de la ciutadania, en lloc de tractar de trobar alternatives tant al conjunt del País Valencià com a Crevillent, fent de les retallades i de les privatitzacions de serveis públics i d’ una  austeritat mal entesa, la base de la seua política. Una política que tindrà com a resultat l’ empitjorament cada vegada més de la nostra economía.