| EUPV i ERPV mostren el seu suport als regidors crevillentins davant les calúmnies del PP
2471
post-template-default,single,single-post,postid-2471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

EUPV i ERPV mostren el seu suport als regidors crevillentins davant les calúmnies del PP

EUPV i ERPV mostren el seu suport als regidors crevillentins davant les calúmnies del PP

En roda de premsa convocada este dijous Ricardo Sixto, diputat en el Congrés per Esquerra Unida i Josep Barberà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià, han expressat el total suport de les seues formacions cap als regidors crevillentins Josep Candela i Ana Vanesa Mas. Esta visita ha estat deguda a la campanya orquestrada pel Partit Popular i que va acabar en la reprovació dels regidors en l’últim plenari. Un fet, el de la reprovació, que no té cap conseqüència política i que va tirar endavant amb el vot de qualitat de l’alcalde al només comptar amb els vots del mateix Partit Popular. Sense oblidar que van comptar per a fer-ho amb la col·laboració de Ciudadanos i la regidora trànsfuga amb la seua abstenció.

El portaveu Josep Candela ha afirmat que el Partit Popular “assenyala a aquells qui representem un perill per a la seua hegemonia. Han governat este poble durant més de vint anys amb la màxima de posar el superàvit per damunt de les condicions de vida dels veïns però han de saber que quan toquen la salut o el medi ambient d’este poble xocaran contra un mur que es diu Grup Municipal L’Esquerra”.

En la roda de premsa s’ha fet al·lusió a com el Partit Popular ha intentat mesclar l’absolució de l’alcalde amb la falta de llicències que va ser la causant de l’ERE en Abornasa i com el Partit Popular ha ocultat constantment les queixes dels veïns que formaven part també de l’expedient que es tramitava als Jutjats. A hores d’ara a Crevillent ha deixat de tractar-se la línia més contaminant de brossa que provenia de 14 localitats veïnes de la Vega Baja gràcies a les gestions de L’Esquerra.

El diputat Ricardo Sixto ha apuntat a la incompetència de l’empresa a l’hora de gestionar les llicències ambientals necessàries i a la connivència del govern de César Asencio per permetre durant anys irregularitats que van quedar provades però que no han sigut suficients per a acusar penalment a l’alcalde de Crevillent. En eixe sentit ha destacat que el nostre sistema judicial és garantista i que de la mateixa manera que ha passat amb figures com l’expresident Francisco Camps, una persona pot quedar absolta a pesar d’estar rodejada de moltes ombres en la seua gestió.

Per la seua banda Barberà ha apuntat a la valentia a l’hora de treballar per part dels antics regidors crevillentins Vicent Selva i Daniel Galvany que no només es van dedicar a criticar en un plenari sinó a fer una faena de denúncia constant que ha fet que en temes com l’amiant de la Imperial o en Abornasa, encara que no s’haja cobrat responsabilitats penals, sí que han acomplert la funció de no deixar al Partit Popular empitjorar la qualitat de vida dels veïns que s’hagueren vist afectats.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.