Exposició “Dones de la República fent Història”

L’Esquerra de Crevillent organitza “Dones de la República fent Història”, una exposició intinerant cedida per l’Associació Dones en Acció. Esta ret homenatge a tantes dones, hui oblidades, que van jugar un paper destacat durant la II República Espanyola i la Guerra Civil. Es clar que no es poden mencionar a totes les que han fet possible les conquistes des de fa més de 80 anys, però en esta exposició se destaquen a 34 dones, polítiques, intel·lectuals, artistes, mestres, metgesses, milicianes, guerrilleres, etc. Les seues biografies parlen del seu origen i de tot allò que amb la seua lluita van aconseguir.

La inauguració será el divendres 4 de maig a les 19.30 h en el Centre Jove de Crevillent a càrrec de Carmen García Albero, comissària de l’exposició. Podrà ser visitada fins al 12 de maig en horari habitual d’obertura del Centre Jove.

Des de L’Esquerra, volem convidar a la població crevillentina a visitar esta exposició que preten recuperar, des de la diversitat i la perspectiva de gènere, una part de la nostra memoria histórica que hui en dia encara està oculta.