| Exposició “Dones de la República fent Història”
2939
post-template-default,single,single-post,postid-2939,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Exposició “Dones de la República fent Història”

Exposició “Dones de la República fent Història”

L’Esquerra de Crevillent organitza “Dones de la República fent Història”, una exposició intinerant cedida per l’Associació Dones en Acció. Esta ret homenatge a tantes dones, hui oblidades, que van jugar un paper destacat durant la II República Espanyola i la Guerra Civil. Es clar que no es poden mencionar a totes les que han fet possible les conquistes des de fa més de 80 anys, però en esta exposició se destaquen a 34 dones, polítiques, intel·lectuals, artistes, mestres, metgesses, milicianes, guerrilleres, etc. Les seues biografies parlen del seu origen i de tot allò que amb la seua lluita van aconseguir.

La inauguració será el divendres 4 de maig a les 19.30 h en el Centre Jove de Crevillent a càrrec de Carmen García Albero, comissària de l’exposició. Podrà ser visitada fins al 12 de maig en horari habitual d’obertura del Centre Jove.

Des de L’Esquerra, volem convidar a la població crevillentina a visitar esta exposició que preten recuperar, des de la diversitat i la perspectiva de gènere, una part de la nostra memoria histórica que hui en dia encara està oculta.