© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Formació especialitzada per a la prevenció de la violència de gènere
17803
post-template-default,single,single-post,postid-17803,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Formació especialitzada per a la prevenció de la violència de gènere

Detectar, previndre i erradicar la violència de gènere és l’objectiu de la formació online que oferirà la Regidoria d’Igualtat de Crevillent durant el mes de setembre, concretament els dies 2,3,7 i 9 setembre.

Aquesta formació especialitzada està dirigida a tots els agents que intervenen de manera directa en matèria de detecció i prevenció de la violència de gènere, tant a professors de col·legis i instituts o Guàrdia Civil, com a les associacions que treballen directament amb les dones com ara la Creu Roja o l’Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, a més de tots els treballadors de l’Ajuntament, especialment a la Policia Local, i al personal de les àrees de Serveis Socials, Educació o Joventut, entre altres.

El curs tindrà una duració de 25 hores i serà impartit per un grup de professionals de la Universitat Miguel Hernández especialitzats en aquesta matèria. Els horaris són de 17.00 a 19.00 hores (dimecres 2, dijous 3 i dilluns 7 de setembre) i de 16.00 a 20.00 hores l’últim dia (dimecres 9 de setembre).

El període d’inscripció ha començat ja i durarà fins al pròxim 24 d’agost. Per a això és necessari escriure a la tècnica d’Igualtat a través del correu electrònic emarin@crevillent.es. Al principi estava previst que la formació fora presencial, però a causa del Covid-19 s’ha hagut d’adaptar al format online i es durà a terme a través d’una plataforma electrònica.

Per a la regidora d’Igualtat, Ana Vanesa Mas, aquesta formació suposa una eina molt útil per a poder lluitar d’una manera més eficaç i contundent contra aquest tipus de violència. “La violència de gènere és un tema molt sensible i en el qual queda molt per fer i aprendre, per la qual cosa requereix de formació molt especialitzada i impartida per professionals de la matèria” afirma l’edil.

Ana Vanesa Mas ha ressaltat el paper que exerceixen tots els agents que intervenen en aquest àmbit i la importància d’oferir-los un aprenentatge integral, competent i específic i ha convidat a tots els interessats i interessades a participar en aquesta formació per a progressar de manera conjunta cap a un mateix objectiu: la lluita contra la violència masclista i la seua prevenció.