© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Inauguració de la “V Feria-Exposición de la Alfombra de Crevillent”
17958
post-template-default,single,single-post,postid-17958,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inauguració de la “V Feria-Exposición de la Alfombra de Crevillent”

La Fira de la Catifa torna al Centre Jove, enguany condicionada per la pandèmia. La V edició d’aquest esdeveniment organitzat per Unifam i la Regidoria d’Indústria i Comerç de l’Ajuntament de Crevillent s’ha inaugurat hui divendres, 18 de setembre, i es podrà visitar fins al divendres, 2 d’octubre, amb un control d’aforament de màxim 10 persones.

En la present edició participen nou empreses locals: A+B Interior, Alfombras Hispania,  Delta Alfombras, Naturtex, Sualfombra, Universal, Hilaturas Textiles Crevillent, Jose Luis Alarcón Mas, y Tapices, Alfombras, Preparación Industrial (TAPISA).

S’exposaran 20 articles en grandària de 170 x 240 cm, que ofereixen una visió actual de l’àmplia oferta del producte crevillentí amb sòlid posicionament tant nacional com internacional i que abasten variats estils (modern, clàssic, atemporal), tipus de producció (wilton, axminster, face to face, flatweave i trenat) i matèries primeres (llana, polipropilè heat-set frisé, *encel, sisal, poliuretà, cotó, niló, cuir i fibra de fusta). Tots aquests dirigits a diferents segments i tipus de mercat, especialment domèstic i contract (destacant els hotels i projectes dirigits per arquitectes, interioristes i decoradors que exigeixen un alt valor afegit).

Igualment, i mantenint la tradició d’edicions anteriors, s’ha realitzat un retorn al passat històric del sector mitjançant una seqüència de fotografies i reproduccions en miniatura que rememoren l’origen i els processos antics sistemes de producció, representant el que va ser la indústria tradicional que va situar a Crevillent des de 1.411 en la ciutat referència de les catifes i moquetes d’Espanya.