© Copyright Somesquerra
L'Esquerra de Crevillent | Inauguració de les exposicions “Creadors 2020” i “Cadàver exquisit”
17917
post-template-default,single,single-post,postid-17917,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inauguració de les exposicions “Creadors 2020” i “Cadàver exquisit”

El pròxim 7 de setembre, a les 20 h., tindrà lloc la inauguració a la Casa Municipal de Cultura de dues exposicions “Creadors 2020” i “Cadàver exquisit”,  organitzades per l’Associació de Creadors de Crevillent juntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Crevillent.

La primera d’elles se situa a la sala d’exposicions de la planta baixa  reuneix gran quantitat d’obres dels artistes, tots ells integrants de la ACC: Alejandro Quesada, Amparo Puig, Antonio Pérez, Alfredo Mas, Borja Estela, Chris Romero, Emiliano Mas, Enrique Javaloyes, Enrique Rosell, F. Javi Quesada, Gonzalo Miralles, Inma Manresa, Joaquín Fuentes, José Cuerda, José Luis Alfonso, Loly Giménez, Mónica Giménez, Obdulia Rodríguez, Pedro Piñero, Roque Ortiz, Sergio Davó y V. Pedro Quesada.

La segona de les exposicions es localitza a la sala d’exposicions del primer soterrani, aquesta exposició va tindre una primera arrencada el mes de juliol i va estar situada en diferents emplaçaments de la localitat, en els quals es podia, a més de gaudir de les obres, accedir a contingut addicional de cadascuna d’elles a través dels codis QR impresos en les lones.

És ara quan aquesta exposició finalitza el seu recorregut a la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”.  La mateixa reuneix gran quantitat d’obres dels artistes també integrants de la ACC: Alejandro Quesada, Amparo Puig, Antonio Pérez, Alfredo Mas, Borja Estela, Chris Romero, Emiliano Mas, Enrique Javaloyes, Enrique Rosell, F. Javi Quesada, Gonzalo Miralles, Inma Manresa, José Cuerda, José Luis Alfonso, Loly Giménez, Mónica Giménez, Obdulia Rodríguez, Pedro Piñero, Roque Ortiz y Sergio Davó.